Reviews van STG-Group

3,8

69% zou aanbevelen aan een kennis

(8 reviews in totaal)

Fabian Koppert

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

51% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

8 reviews
21 mei 2025

Fijne, stabiele werkgever met toekomstperspectief

Pluspunten

Bij STG kan je mee je stempel drukken op de organisatie. Er wordt meegedacht met je situatie en er is ruimte om werk en privé goed op elkaar af te stemmen. Je wordt eerlijk beloond voor je inzet en ervaring, en alles verloopt netjes en op tijd. Er heerst ook een gevoel van waardering voor het werk dat je doet. Of je nu op de werkvloer begint of in een ondersteunende rol, er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Denk aan interne trainingen, bijleren over producten of zelfs doorgroeien naar een leidinggevende functie. De sfeer onder collega’s is informeel en collegiaal, en er heerst een mentaliteit van aanpakken. Je voelt je echt onderdeel van een team dat samen iets moois neerzet. Kortom: STG is een fijne, stabiele werkgever waar je kunt groeien en werkt in een prettige, flexibele omgeving.

Minpunten

Zoals altijd zijn er misschien hier en daar nog accenten te verfijnen, maar de basis staat zeker sterk.

15 mei 2025

Pluspunten

Mijn sollicitatie bij STG was erg positief. Vanaf het eerste moment voelde de communicatie duidelijk, professioneel en vriendelijk aan. Ik werd snel en transparant geïnformeerd over de verschillende stappen in het proces, wat zorgde voor een aangename en stressvrije ervaring. Tijdens het gesprek was er oprechte interesse in mijn achtergrond en motivatie. Er werd niet alleen gekeken naar mijn vaardigheden, maar ook naar wie ik ben als persoon en hoe ik binnen het team zou passen. Dit gaf me meteen een goed gevoel over de bedrijfscultuur: open, mensgericht en professioneel. De medewerkers die ik sprak straalden enthousiasme en betrokkenheid uit, en gaven me een duidelijk beeld van de functie en groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Alles bij elkaar heb ik het sollicitatieproces als zeer positief en motiverend ervaren. Ik zou STG zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een werkgever waar respect, transparantie en professionaliteit centraal staan.

Minpunten

Er zijn geen negatieve punten.

Weergave: 1 - 3 van 8 reviews

Glassdoor heeft 10 reviews over STG-Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van STG-Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of STG-Group bij je past.