Alles zoals het hoort. - werkgeversreview Commercieel Medewerker Binnendienst bij STG-Group

15 mei 2025

Pluspunten

Mijn sollicitatie bij STG was erg positief. Vanaf het eerste moment voelde de communicatie duidelijk, professioneel en vriendelijk aan. Ik werd snel en transparant geïnformeerd over de verschillende stappen in het proces, wat zorgde voor een aangename en stressvrije ervaring. Tijdens het gesprek was er oprechte interesse in mijn achtergrond en motivatie. Er werd niet alleen gekeken naar mijn vaardigheden, maar ook naar wie ik ben als persoon en hoe ik binnen het team zou passen. Dit gaf me meteen een goed gevoel over de bedrijfscultuur: open, mensgericht en professioneel. De medewerkers die ik sprak straalden enthousiasme en betrokkenheid uit, en gaven me een duidelijk beeld van de functie en groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Alles bij elkaar heb ik het sollicitatieproces als zeer positief en motiverend ervaren. Ik zou STG zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een werkgever waar respect, transparantie en professionaliteit centraal staan.

Minpunten

Er zijn geen negatieve punten.

Ontdek andere reviews over STG-Group

23 mei 2026

Pluspunten

Het werk is goed georganiseerd, de sfeer onder de collega's is top en het salaris staat altijd netjes op tijd op de rekening.

Minpunten

Op drukke dagen kan het fysiek best wel zwaar doorwegen en de pauzes voelen soms net iets te kort aan. Geen muziek toegestaan tijdens werkuren.

3,0
31 jan 2026

Pluspunten

Ieder krijgt de kans om zichzelf te blijven

Minpunten

Nog te veel groeipijnen, het ontbreekt aan een degelijk gedragen plan binnen het bedrijf.