Reviews van Salta Group

23% waardeert directeur

17% positieve zakelijke vooruitzichten

18 jan 2026

Fijne werkgever

Pluspunten

Je kan via Salta Group enorm veel opleidingen volgen waar ik veel gebruik van maak. De opleidingen zijn ook niet aan de functie gebonden, hier heb je dus veel vrijheid in. Daarnaast heerst er een fijne sfeer en wordt er rekening gehouden met je persoonlijke situatie voor het hybride werken.

Minpunten

Beslissingen moeten worden gemaakt over veel schijven. Hierdoor komt er soms traagheid in de projecten die je graag zou willen oppakken.

12 jan 2026

Leven lang ontwikkelen

Pluspunten

Werken bij Salta Group voelt voor mij als een kans om continu te groeien. De organisatie leeft haar missie (leven lang ontwikkelen) echt na. Er zijn volop mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen en jezelf verder te ontplooien, zowel persoonlijk als professioneel. Dat maakt het werk niet alleen uitdagend, maar ook ontzettend waardevol. Daarnaast is de sfeer binnen het team heel fijn: collega’s zijn open, gezellig en ik voel me veilig op mijn werk. Die positieve cultuur geeft energie en zorgt ervoor dat je met plezier naar kantoor gaat. Wat ik ook erg waardeer, is de vrijheid die ik krijg. Ik kan mijn rol zelf vormgeven en projecten oppakken die mij aanspreken. Dat geeft veel verantwoordelijkheid, maar ook ruimte om mijn talenten te laten zien.

Minpunten

Het salaris ligt iets lager dan marktconform, maar eerlijk gezegd weegt dat niet op tegen alle ontwikkelkansen en de vrijheid die ik hier heb. Het voelt als een investering in mijn toekomst. Ook vraagt die vrijheid om eigen initiatief, wat soms spannend kan zijn. Maar juist daardoor leer ik veel en kan ik echt impact maken.

6 jan 2026

Leerzame periode

Pluspunten

Ik ben naar Salta Group toegegaan door het mooie aanbod aan opleidingen dat ze aanbieden, hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Mijn periode bij Salta Group heb ik als erg fijn ervaren door de fijne mensen die er werken. Werk-privébalans is ook prettig.

Minpunten

Wat logge organisatiestuctuur door de grote, waardoor impact maken voor mij soms als wat moeilijk voelde.

Weergave: 1 - 3 van 12 reviews

Glassdoor heeft 20 reviews over Salta Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Salta Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Salta Group bij je past.