Reviews van Sam Media

85% waardeert directeur

65% positieve zakelijke vooruitzichten

3,0
29 mei 2026

Growth opportunity, but low wages

Pluspunten

Nice working environment Plenty of growth opportunity Friendly and warm environment

Minpunten

Relatively low wages No clear expectations or role description and responsibilities Politics

19 nov 2024

Pluspunten

Werken bij Sam Media in Amsterdam is een geweldige ervaring. Het bedrijf biedt een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin innovatie en samenwerking centraal staan. De bedrijfscultuur is open en informeel, waardoor het gemakkelijk is om ideeën te delen en samen te werken met collega's van verschillende afdelingen. De leidinggevende is betrokken en biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien ligt het kantoor op een centrale locatie in Amsterdam, wat de bereikbaarheid en de werksfeer alleen maar ten goede komt. Kortom, Sam Media is een fantastische plek om te werken, waar je jezelf kunt uitdagen en tegelijkertijd kunt genieten van een gezellige en collegiale sfeer.

Minpunten

Die moet ik nog ontdekken ;)

15 jun 2022

Pluspunten

It's really good for learning and enriching your knowledge

Minpunten

Nothing at all to be honest.

Reactie van Sam Media
3y
Hello Business Analyst. Thank you very much for your positive comment, we always strive to create the best for our employees and it is amazing if this is confirmed.
Weergave: 1 - 3 van 6 reviews

Glassdoor heeft 44 reviews over Sam Media die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Sam Media. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Sam Media bij je past.