3,017 apr 2025Leuk als starter/studentCustomerserviceHuidige werknemerGroningenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFlexibiliteit, gezelligheid, borrels, groeimogelijkheden en ruimte voor inbrengMinpuntenSalaris is laag en weinig contact met andere afdelingenMeer weergeven
3,017 sep 2024Mijn ervaring bij See TicketsCustomer service agentVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarGroningenAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten- collegiale sfeer, je collega's zijn muziekliefhebbers - vrijheid in uren bepalen - doorgroeimogelijkhedenMinpunten- werkzaamheden kunnen sociaal uitputtend zijnMeer weergeven
5,021 jun 2023Leuk jong en dynamisch bedrijfHead of financeHuidige werknemer, meer dan 5 jaarAmsterdamAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenLeuke werkomgeving met een kantoor in het centrum van Amsterdam. Dynamisch bedrijf in een gave branche met hele gezellige collega'sMinpuntenWerkdruk kan hoog zijn, prioriteiten wisselen snel.Meer weergeven