Reviews van Shurgard Self Storage

(43 reviews in totaal)

Marc Oursin

94% waardeert directeur

81% positieve zakelijke vooruitzichten

Shurgard Self Storage heeft een werknemersbeoordeling van 4,6 van 5 sterren, op basis van 43 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Shurgard Self Storage is 24% boven het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

17 dec 2025

Vol met ervaringen

Pluspunten

Voor een eerste job vind ik een fantastische ervaring, want je leert veel bij als assistant store manager. De administratie, sales, eind verantwoordelijkheid en het draaien van een winkel.

Minpunten

Voor mij is het 1 min punt en dat is de afstand.

Reactie van Shurgard Self Storage
5mo
Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze review te schrijven.
3 jun 2025

Pluspunten

Je krijgt hier een echt welkom. De onboarding planning is goed uitgewerkt, waardoor je de eerste weken zeker weet wat doen. De cultuur is zeer aangenaam, met veel aandacht voor het welzijn van de werknemer. Er heerst echte "lead by example" mentaliteit, en dit op een positieve manier.

Minpunten

Als je gewend bent om te telewerken, zijn de eerste drie maanden wel zwaar.

Reactie van Shurgard Self Storage
12mo
Bedankt voor je fijne feedback! De eerste maanden op kantoor zijn inderdaad intens, maar helpen om een sterke basis te leggen via training, integratie en het leren kennen van collega’s. Fijn dat je de cultuur zo positief ervaart!
26 feb 2025

Review

Pluspunten

Ik heb tot nu heel veel kunnen leren van hele leuke collega's. Werksfeer is top en het is ook superfijn dat er afwisseling is in werkzaamheden. De opleiding en de werkzaamheden zijn supergoed te doen als je je ervoor inzet.

Minpunten

Ik vind dat ik niet eerlijk en goed ben geinformeerd over de bonusregeling over wanneer ik daarmee zou meedoen daar ben ik wel telleurgesteld in maar ook daar is over gesproken en er wordt gekeken naar een oplossing.

Weergave: 1 - 3 van 43 reviews

Glassdoor heeft 345 reviews over Shurgard Self Storage die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Shurgard Self Storage. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Shurgard Self Storage bij je past.