Cover image for Stillwater Insurance
Logo

Stillwater Insurance

Actieve werkgever

Stillwater Insurance

Review toevoegen

Reviews van Stillwater Insurance

77 van meer dan 80 reviews gevonden
3,1
43% Aanbevelen bij een kennis
Stillwater Insurance President and CEO Mark Davey
68% Waardeert directeur

3,1
43%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
Stillwater Insurance President and CEO Mark Davey
Mark Davey
44 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Stillwater Insurance werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Stillwater Insurance-reviews

  Stillwater Insurance heeft een algemene beoordeling van 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 80 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 43% van de werknemers zou werken bij Stillwater Insurance aanraden aan vrienden en 45% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -10% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Stillwater Insurance hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,1 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Stillwater Insurance. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -6% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 43% van de werknemers van Stillwater Insurance vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Stillwater Insurance met een waarde van 3,0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 2,9 voor cultuur en waarden en 2,8 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Stillwater Insurance-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 80 reviews over Stillwater Insurance die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Stillwater Insurance. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Stillwater Insurance bij u past.