Reviews voor Sungevity | Glassdoor.nl

Reviews van Sungevity

Bijgewerkt op 12 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 376 reviews gevonden

3.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
33%
Aanbevelen bij een kennis
56%
Waardeert directeur
Andrew Birch
227 Beoordelingen
  1. "'Vele meetings, geen oplossingen'"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Sungevity voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geen controle. Je bepaalt je eigen werktijden.

    Minpunten

    - Chaos - Geen structuur - Heel groot verloop - Veel negativiteit - Geen waardering

    Advies aan management

    Even goed nadenken waar je heen wilt. Alle sterke krachten verdwijnen stuk voor stuk van het toneel. Iets meer waardering voor de mens en het harde werk wat geleverd wordt zou zeer op prijs gesteld worden. Er was ooit een hele mooie missie, met hele mooie mensen. Daar schiet weinig meer van over.

    Sungevity2019-05-30
  2. "Duurzaam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Sungevity

    Pluspunten

    Leuke sfeer en veel leuke mensen die aan een gezamenlijke missie werken. Startsalarissen zijn best goed!

    Minpunten

    Beetje chaotisch en de projecten zijn wat hak op de tak. Op de juiste plek in het bedrijf kan het heel tof zijn. Maar er zijn ook zeer ontevreden teams

    Advies aan management

    Er mag best wat meer richting gekozen worden door keuzes te maken in wat Sungevity wel en niet zou moeten doen. Doe waar je goed in bent en groei daar ipv alles doen voor de groei.

    Sungevity2019-01-08
  3. "Missiegedreven organisatie en gedreven professionals!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Sungevity

    Pluspunten

    - gedreven werknemers - goede sfeer - gaaf kantoor - goede en gezonde lunch

    Minpunten

    - arbeidsvoorwaarden zijn niet marktconform - organisatiestructuur is niet meegegroeid met de marktontwikkelingen

    Advies aan management

    er zitten wat personen vastgeroest in de organisatie die vooruitgang tegenhouden

    Sungevity2018-04-16
  4. "Gemiste kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solar Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sungevity voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    De sfeer was bij momenten goed.

    Minpunten

    Te weinig aandacht voor persoon achter de werknemer. Laag salaris. Veel stress.

    Advies aan management

    Aandacht hebben voor werknemers, want zonder hen staan jullie nergens.

    Sungevity2018-04-28
  5. Nuttig (1)

    "Erbarmelijke behandeling van klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Dossierbeheerder in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Sungevity gewerkt

    Pluspunten

    Aangename sfeer op kantoor. Gemakkelijk bereikbaar.

    Minpunten

    Sungevity gebruikt de goedkoopste onderaannemers die zelf Oostblok werkers inzetten. Die laatste werken niet op een manier dat Nederlandse/Belgische klanten aanvaardbaar vinden, waardoor wij dan op kantoor met de gebroken potten zitten.

    Advies aan management

    Striktere selectie en controle van onderaannemers. Focus meer op long-term klant tevredenheid dan short-term gain.

    Sungevity2018-04-13
  6. "Gezellige sfeer en duidelijke missie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Rsd in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sungevity

    Pluspunten

    jonge en gedreven collega's, goede werksfeer, duidelijke missie, lunch is geregeld, regelmatig borrel na werktijd

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden kunnen beter, salaris groeit niet snel mee

    Sungevity2017-11-29
  7. "Energized start-up!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Sungevity voor 3 jaar

    Pluspunten

    - super fun and smart people - working hard but have a lot of fun

    Minpunten

    - geen secundaire arbeidsvoorwaarden - weinig structuur

    Sungevity2015-05-20
  8. "Start Up Struggles"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Financial Analyst 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sungevity voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Big vision for making an impact

    Minpunten

    The main department leads were all vying for greater importance (Sales vs Marketing vs BD) and pointing fingers at other departments. This made for a poor unified effort when results failed to meet expectations.

    Sungevity2019-08-12
  9. "Sales"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Representative in Oakland, CA
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Sungevity gewerkt

    Pluspunten

    The on boarding process was smooth.

    Minpunten

    Lead generation was not consistent

    Sungevity2019-08-01
  10. "Good company but a tough job"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Field Service Technician 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Sungevity

    Pluspunten

    They know what they are doing. Everyone that I interacted with was nice. They provide good training

    Minpunten

    selling door to door is tough

    Sungevity2019-07-10
Er zijn 376 reviews gevonden