Reviews voor Sungevity | Glassdoor.nl

Reviews van Sungevity

Bijgewerkt op 10 mrt 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
2.9
32%
Aanbevelen bij een kennis
55%
Waardeert directeur
Sungevity CEO Andrew Birch (no image)
Andrew Birch
216 Beoordelingen
  1. "Zonne-energie adviseur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Zonne-adviseur in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Sungevity

    Pluspunten

    Op mensen gerichte omgeving, geweldige visie, vers voedsel bij de lunch

    Minpunten

    Ik weet het echt niet

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Sungevity2019-04-15
  2. "Leuk bedrijf, matige voorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Project Manager in Amsterdam

    Ik heb voltijd gewerkt bij Sungevity

    Pluspunten

    Leuke sfeer, goede kennismaking met solar

    Minpunten

    Voorwaarden waren niet ideaal, hard werken

    Sungevity2020-03-10
  3. Nuttig (1)

    "'Vele meetings, geen oplossingen'"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Sungevity voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Geen controle. Je bepaalt je eigen werktijden.

    Minpunten

    - Chaos - Geen structuur - Heel groot verloop - Veel negativiteit - Geen waardering

    Verder lezen
    Sungevity2019-05-30
  4. "Duurzaam"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Sungevity

    Pluspunten

    Leuke sfeer en veel leuke mensen die aan een gezamenlijke missie werken. Startsalarissen zijn best goed!

    Minpunten

    Beetje chaotisch en de projecten zijn wat hak op de tak. Op de juiste plek in het bedrijf kan het heel tof zijn. Maar er zijn ook zeer ontevreden teams

    Verder lezen
    Sungevity2019-01-08
  5. "Missiegedreven organisatie en gedreven professionals!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Sungevity

    Pluspunten

    - gedreven werknemers - goede sfeer - gaaf kantoor - goede en gezonde lunch

    Minpunten

    - arbeidsvoorwaarden zijn niet marktconform - organisatiestructuur is niet meegegroeid met de marktontwikkelingen

    Verder lezen
    Sungevity2018-04-16
  6. "Gemiste kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Solar Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sungevity voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    De sfeer was bij momenten goed.

    Minpunten

    Te weinig aandacht voor persoon achter de werknemer. Laag salaris. Veel stress.

    Verder lezen
    Sungevity2018-04-28
  7. "Gezellige sfeer en duidelijke missie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Rsd in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sungevity

    Pluspunten

    jonge en gedreven collega's, goede werksfeer, duidelijke missie, lunch is geregeld, regelmatig borrel na werktijd

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden kunnen beter, salaris groeit niet snel mee

    Sungevity2017-11-29
  8. "Energized start-up!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Sungevity voor 3 jaar

    Pluspunten

    - super fun and smart people - working hard but have a lot of fun

    Minpunten

    - geen secundaire arbeidsvoorwaarden - weinig structuur

    Sungevity2015-05-20
  9. Nuttig (1)

    "Erbarmelijke behandeling van klanten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Dossierbeheerder in Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Sungevity gewerkt

    Pluspunten

    Aangename sfeer op kantoor. Gemakkelijk bereikbaar.

    Minpunten

    Sungevity gebruikt de goedkoopste onderaannemers die zelf Oostblok werkers inzetten. Die laatste werken niet op een manier dat Nederlandse/Belgische klanten aanvaardbaar vinden, waardoor wij dan op kantoor met de gebroken potten zitten.

    Verder lezen
    Sungevity2018-04-13
  10. "Zonnebedrijf in verval"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Solar Engineer in Amsterdam
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Sungevity voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede zonneaanbiedingen, kantoorlocatie, vriendelijke collega's, verse lunch, hilarische momenten

    Minpunten

    Niet duurzame kantooromgeving wat betreft luchtkwaliteit, hoog (vuile) energieverbruik en absentiecijfers van 30% in sommige afdelingen. Management zit in een bubbel met hun Excelsheet naar Engie en retoriek over schone energie. Gebrek aan kracht en competentie om deze problemen op te lossen en waarde te leveren aan klanten, werknemers en belanghebbenden.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Sungevity2019-12-19
Er zijn 12 reviews gevonden