5,03 okt 2023Een zeer persoonlijk bedrijfJava developerHuidige werknemer, meer dan 3 jaarEnschedeAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenEr heerst een ontspannen werksfeer die uitgaat van het beste in de mens. Veilig om je mening te uiten, een goede plek om je te ontplooien.MinpuntenMinder diepgang in de code dan ik zou wensen.Meer weergeven
5,022 mei 2022Goeie werkgever en goeie werksfeerSoftware engineerHuidige werknemer, meer dan 3 jaarEnschedeAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenLeukste werksfeer die ik ooit heb meegemaakt, de collega's zijn geweldig.MinpuntenEr zijn een aantal outdated projecten waar aan gewerkt moet worden (grotendeels is wel modern)Meer weergeven
4,030 nov 2024Leuk bedrijf om een goede start te makenSoftware-ontwikkelaarVoormalige werknemerEnschedeAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGevarieerd werk Gezellige collega's Platte bedrijfscultuur Redelijk loonMinpuntenWeinig doorgroeimogelijkheden Laag loonplafond Niet erg innoverendMeer weergeven