Reviews van TUI Group in Rijswijk

100% waardeert directeur

97% positieve zakelijke vooruitzichten

5 dec 2024

Prima bedrijf

Pluspunten

- Fijne kantoor in Rijswijk - HR gerelateerde zaken zijn goed geregeld - Veel verschillende projecten - Redelijk salaris

Minpunten

- Je moet veel zelf uitzoeken en dus weinig begeleiding - Soms moeilijk om mensen te bereiken als je iets moet regelen - Een zeer bekwame CEO

1y
Hoi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om feedback te geven over je ervaring bij TUI. Je positieve feedback over het kantoor in Rijswijk en het salaris is bemoedigend. We erkennen je zorgen over de communicatie binnen ons bedrijf en het gebrek aan begeleiding dat je hebt ervaren. Dit weerspiegelt niet onze normen en we zijn echt sorry dat je een slechte ervaring hiermee hebt gehad. Bedankt voor je feedback, het helpt ons om gebieden te identificeren die we kunnen verbeteren en geeft ons kansen om te groeien. Met vriendelijke groeten van het TUI Employer Brand Social Media Team
6 feb 2024

Eerste indruk

Pluspunten

Bij TUI is alles goed geregeld voor het personeel. Vanaf je onboarding tot aan je eerste salaris wordt je snel meegenomen in de workflow. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt constant naar oplossingen gezocht en je ambitie wordt wat mee gedaan.

Minpunten

- Werkdruk - Er wordt weinig hardware gefaciliteerd om thuis te werken - oude systemen

2y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je inzichten te delen. We zijn blij te horen dat u de georganiseerde structuur van ons onboardingproces en de snelle integratie in onze workflow waardeert. Bij TUI geven we prioriteit aan efficiëntie en inclusiviteit, zodat elk teamlid zich vanaf de eerste dag gewaardeerd en gesteund voelt. Wat uw zorgen betreft, begrijpen we het belang van effectief beheer van de werklast en onderzoeken we voortdurend manieren om processen te optimaliseren om een evenwichtige werklast voor alle werknemers te garanderen, niet alleen voor onze kantoormedewerkers, maar ook voor onze collega's op afstand Uw feedback is van onschatbare waarde in ons streven naar een nog betere werkomgeving voor al onze medewerkers. Bedankt voor je toewijding en bijdrage aan het TUI-team.
21 aug 2023

Prima werkgever

Pluspunten

Prima werkgever Fijne arbeidsvoorwaarden +Sportschool

Minpunten

Salaris is niet heel hoog

2y
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen over het werken bij TUI We waarderen uw feedback, vooral over het salaris. Hoewel we geen specifieke salarisgegevens kunnen bespreken op een openbaar forum zoals Glassdoor, moedigen we onze werknemers aan om rechtstreeks contact op te nemen met hun manager om eventuele ontwikkelingen te bespreken en oplossingen te vinden. Naast het salaris hopen we ook dat je kunt profiteren van de geweldige reisvoordelen die we bieden en onze TUI-werkbrede regeling. De beste wensen van het TUI Employer Brand Social Media Team
Weergave: 1 - 3 van 9 reviews

Glassdoor heeft 3.021 reviews over TUI Group die anoniem zijn geplaatst door werknemers van TUI Group. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of TUI Group bij je past.