Reviews van Tintri

3.2
52%
Aanbevelen bij een kennis
43%
Waardeert directeur
Tintri CEO Alex Bouzari (no image)
Alex Bouzari
16 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Tintri-reviews

  Tintri heeft een algemene beoordeling van 3.2 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 242 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 52% van de werknemers zou werken bij Tintri aanraden aan vrienden en 45% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 2% verbeterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Tintri hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3.3 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Tintri. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 52% van de werknemers van Tintri vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Tintri met een waarde van 3.6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.3 voor cultuur en waarden en 3.1 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Tintri: werkplek, cultuur, collega's en loopbaanontwikkeling, hoger management, management.

  Loopbanen die populair zijn bij Tintri-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Werkt u bij Tintri? Deel uw ervaringen

  Tintri logo
  of