Reviews voor Trafigura | Glassdoor.nl

Reviews van Trafigura

Bijgewerkt op 28 de jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 166 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
87%
Waardeert directeur
Trafigura CEO Jeremy Weir
Jeremy Weir
61 Beoordelingen
  1. "Business Development"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Business Development 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Trafigura

    Pluspunten

    Strong international network and exposure

    Minpunten

    Chinese office for certain commodities is mainly a sales role

    Trafigura2019-07-28
  2. "Challenging yet rewarding"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager 

    Ik werk voltijd bij Trafigura

    Pluspunten

    Fast paced, no bureaucracy and apolitical. If one can sustain performance then the rewards are great.

    Minpunten

    Can be a stretch environment at times, but the overall employee base is young and dynamic which helps deal with this.

    Trafigura2019-07-11
  3. "More politics than work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Lead Developer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Trafigura

    Pluspunten

    Most of the teams are small. Get to see all aspects of projects.

    Minpunten

    Too much politics and gangs.

    Advies aan management

    none

    Trafigura2019-07-01
  4. "Best place to work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Trader 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Trafigura voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    The CEO of the INDIA office, Mr. Bajaj is one of the smartest people I have ever met. He is a visionary. The career growth at Trafigura and the salaries there are unmatched.

    Minpunten

    I can’t think of any.

    Advies aan management

    Keep doing what you are doing Mr. Bajaj

    Trafigura2019-06-27
  5. "Very aggressive culture in trafi"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Graduate Trainee 

    Ik werk voltijd bij Trafigura

    Pluspunten

    fast-pasing environment with good learning opportunities

    Minpunten

    squeezing ppl to the highest level

    Trafigura2019-06-24
  6. "Worst Company Ever!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Trafigura

    Pluspunten

    Free Food, salary, transportation, bonus. Best Organization to take their offer letter and negotiate it to get better offer somewhere else.

    Minpunten

    Over extended working hours, overtime expected everyday or threatens to fire you! Bad Managers, just wants you to stay in office and forget your family. No Personal life. Hire and Fire at it's best!

    Advies aan management

    None, they are not going to listen since they got the money!!! (thug life organization)

    Trafigura2019-07-23
  7. "Deals Desk Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Deal Desk Analyst in Bombay
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Trafigura

    Pluspunten

    The JD's are fancy Pay is ok

    Minpunten

    Work is not at all fancy as JD Very long working hours

    Trafigura2019-06-29
  8. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in New Delhi
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Trafigura voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Good staff great team learnt a lot

    Minpunten

    None , schedule was a bit hectic

    Trafigura2019-05-31
  9. "Managing Director"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Genève
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Trafigura voor 5 jaar

    Pluspunten

    Good salary package for base salary and bonus

    Minpunten

    Culture , values, too much pressure

    Advies aan management

    More people management

    Trafigura2019-06-08
  10. Nuttig (1)

    "Deals Desk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Trafigura

    Pluspunten

    Good starting foundation into a career in commodities

    Minpunten

    Prepare to have zero social life and high levels of stress that only an elite few can manage

    Trafigura2019-05-07
Er zijn 166 reviews gevonden