Cover image for UTHealth Houston
Logo

UTHealth Houston

Actieve werkgever

UTHealth Houston

Review toevoegen

Reviews van UTHealth Houston

1.041 van meer dan 1K reviews gevonden
3,8
65% Aanbevelen bij een kennis
UTHealth Houston President Giuseppe N. Colasurdo, M.D.
79% Waardeert directeur

3,8
65%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
UTHealth Houston President Giuseppe N. Colasurdo, M.D.
Giuseppe N. Colasurdo, M.D.
335 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij UTHealth Houston werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over UTHealth Houston-reviews

  UTHealth Houston heeft een algemene beoordeling van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.101 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 65% van de werknemers zou werken bij UTHealth Houston aanraden aan vrienden en 63% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -5% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van UTHealth Houston hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,7 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij UTHealth Houston. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 65% van de werknemers van UTHealth Houston vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden UTHealth Houston met een waarde van 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,4 voor cultuur en waarden en 3,5 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij UTHealth Houston-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 1.101 reviews over UTHealth Houston die anoniem zijn geplaatst door werknemers van UTHealth Houston. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of UTHealth Houston bij u past.