Reviews van Upgrade Estate

100% zou aanbevelen aan een kennis

(5 reviews in totaal)

68% positieve zakelijke vooruitzichten

28 sep 2025

Pluspunten

Positive sfeer, leuke collega's. HR is op hoog niveau, er worden veel opleidingen voor de zelfontwikkeling van de werknemers georganiseerd. Prachtige werkomgeving in nieuwe kantoorgebouw aan loop 5. Er worden wekelijks sportactiviteiten georganiseerd. Moei salaris pakket.

Minpunten

Mensen worden makkelijk ontslagen. Hoge werkdruk en algemeen wat chaos. Leiding veranderd snel van visies, waardoor er continuïteit ontbreekt en kennis moeilijker opgebouwd wordt.

6 dec 2023

Pluspunten

Upgrade Estate is een Best Workplace waar ingezet wordt op het werkplezier, welzijn en de gezondheid van alle medewerkers.

Minpunten

We houden van kleurrijke karakters, minder van traditionele denkers;-)

18 nov 2023

Pluspunten

- fijne teamsfeer - veel activiteiten met heel het team/bedrijf - close samenwerking tussen alle leden van het team - veel bij te leren

Minpunten

- management team heeft alles te beslissen - er is coaching, maar enkel voor hoge posities - horizontaal ornigram dus weinig doorgroeimogelijkheid

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 13 reviews over Upgrade Estate die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Upgrade Estate. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Upgrade Estate bij je past.