Reviews van Valk Solutions

1,0

Wees de eerste die dit bedrijf aanbeveelt

(2 reviews in totaal)

54% positieve zakelijke vooruitzichten

Reviews per functie

2 reviews
5 sep 2023

Ga hier niet in dienst

Pluspunten

de directe collega's zijn/waren wel aardig

Minpunten

Ik heb hier een aantal maanden fulltime gewerkt als bovengenoemde functietitel en mij werd al snel duidelijk dat ze bij niet weten hoe je met je medewerkers om moet gaan. Elke vrijdag een half uur eerder moeten beginnen, zonder daar ook maar iets voor terug te krijgen (salaris, tijd voor tijd, vakantiedagen etc). Vanaf het moment dat ik aangaf dat ik weg zou gaan ben ik belachelijk kinderachtig behandelt om mijn laastse maand maar zo vervelend genoeg te maken. Terminologie als ''management bij zweep'' is aan de orde van de dag.

8 dec 2021

Pluspunten

Valk heeft bekende retailers als klant

Minpunten

Simpelweg geen tijd om dingen goed te doen waardoor de kwaliteit van werk uiteindelijk slecht is; wat weer leidt tot extra werk. Oprichter bemoeit zich inhoudelijk met zowat alles; terwijl je wel persoonlijk verantwoordelijk wordt gehouden voor het resultaat. Het is niet mogelijk om hier iets goed te doen zodat je trots kunt zijn op je werk. Giftig micromanagement. Geen leuk bedrijf om bij te werken.

Glassdoor heeft 3 reviews over Valk Solutions die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Valk Solutions. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Valk Solutions bij je past.