Reviews voor Van Lanschot | Glassdoor.nl

Reviews van Van Lanschot

Bijgewerkt op 15 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
96%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Van Lanschot CEO Karl Guha
Karl Guha
9 Beoordelingen
  1. "Goede ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Assistent in Den Bosch, Noord-Brabant
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Van Lanschot gewerkt

    Pluspunten

    Leuke sfeer, gezellige mensen, management goed benaderbaar, perfecte ligging met betrekking tot openbaar vervoer

    Minpunten

    Alles kan altijd beter, maar kan niet zo specifiek een min punt bedenken

    Van Lanschot2018-12-12
  2. "Sales Acquisition"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Van Lanschot

    Pluspunten

    Flexibele werkgever, Inhoudelijk uitdagend werk

    Minpunten

    weinig doorgroei optie mogelijkheden binnen EVI van Lanschot

    Van Lanschot2019-11-15
  3. "Stagiar private banking"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Van Lanschot

    Pluspunten

    krijgt vrijheid voor invulling stageopdracht

    Minpunten

    account management in plaats van relation management

    Van Lanschot2019-11-04
  4. "Fijne sfeer"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Van Lanschot

    Pluspunten

    Mooi kantoor, fijne collega's, professioneel

    Minpunten

    Oud en licht bureaucratisch, waardoor veranderingen moeilijk zijn

    Van Lanschot2019-09-02
  5. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Van Lanschot

    Pluspunten

    Flexibele omgang en direct verantwoordelijkheid

    Minpunten

    Beperkte mogelijkheden om veranderingen door te voeren

    Van Lanschot2019-06-19
  6. "Volop complexiteit, flexibiliteit en impact"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Van Lanschot voor 3 jaar

    Pluspunten

    Door de omvang van de organisatie ( ca 1700 man) zijn de lijnen relatief kort en je taakgebied breed. Hierdoor kun je lekker complex werk doen en veel impact hebben als je met een goede oplossing komt. Verder zijn ze gewend aan het nieuwe werken, waardoor je ook makkelijk zelf te tijd in kunt delen en ook vanuit huis of een ander kantoor kunt werken.

    Minpunten

    - Je hebt een minder directe impact op de maatschappij dan bij sommige andere bedrijven. Je kunt dit wel opzoeken door je bv. in te zetten voor de VLK Foundation - Het is een ondernemend bedrijf, maar wel met veel historie, ook in systemen en soms in bureaucratie. Hierdoor verloopt innoveren wat trager dan bijvoorbeeld bij een startup. Je kunt dit wel opzoeken door bv. te werken voor Evi of Digital XL.

    Van Lanschot2018-11-22
  7. "Super"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Staigiair in Amsterdam
    Aanbevolen

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Van Lanschot gewerkt

    Pluspunten

    Super leuke sfeer en alle deuren staan open

    Minpunten

    Je moet zelf initiatief nemen zodat je niet alleen administratief werk doet (niet perse een minpunt)

    Van Lanschot2018-11-07
  8. "Prima Werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in 's-Hertogenbosch
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Van Lanschot voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Prima werkgever goede interne organisatie

    Minpunten

    Te log weinig aandacht voor oudere langdurig werknemers

    Advies aan management

    meer aandacht voor ouderen

    Van Lanschot2018-09-06
  9. "Senior Developer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Van Lanschot

    Pluspunten

    fijne omgeving, collegialiteit, professioneel en klantgericht

    Minpunten

    doorgroei mogelijkheden zijn niet helemaal duidelijk voor de developer rol

    Advies aan management

    een duidelijk groeipad voor een developer rol binnen het bedrijf, zou erg gewaardeerd worden.

    Van Lanschot2018-08-12
  10. "Geweldige werkgever om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Van Lanschot

    Pluspunten

    Goede mogelijkheden, goede vooruitzichten en goed betaald. Van Lanschot is een goede werkgever om voor te werken.

    Minpunten

    Soms mag sturing net iets beter. Dit gaat niet altijd okay.

    Van Lanschot2016-12-18
Er zijn 22 reviews gevonden