1y
Hallo, jammer van deze slechte review boordevol onwaarheden. Wij laten nooit graag mensen gaan die goed werk leveren, in jouw geval was dat helaas anders. Naast de professionele component speelt er bij jou wellicht ook een persoonlijke component omdat je heel close was met sommigen. Niet voor niets kregen wij twee reviews binnen met het woord "toxisch" erin, terwijl wij helemaal geen toxisch bedrijf zijn, integendeel. De mens en het geluk staan bij ons centraal, samen met een sterk team. We gaan zelfs samen op reis naar het buitenland, wie kan dat zeggen? Na vele jaren verliet je ons bedrijf omdat we sterk waren gegroeid en jij met de nieuwe structuur (in het begin was er geen structuur, nu plots wel, jij noemt dat 'micromanagement', wij noemen dat structuur) niet overweg kon. Het is tekenend dat je nadien "wraak" neemt door een review te komen noteren. Dat is blijkbaar jouw stijl en het toont misschien ook aan dat wij de juiste beslissing maakten om de samenwerking te beëindigen. We wensen je het allerbeste met je toekomstige carrière.