Reviews voor Verizon | Glassdoor.nl

Reviews van Verizon

Bijgewerkt op 20 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.6
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
58%
Waardeert directeur
Verizon CEO Hans Vestberg
Hans Vestberg
815 Beoordelingen
  1. "WERKEN BIJ VERIZON"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Programmamanager in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Multiculturele omgeving. Veel bedrijfsvoordelen (beurzen, fietsen, PC, bedrijfswagen ... ). Je krijgt de mogelijkheid om trainingen te volgen, bij te scholen en zo beter betaald te worden en interessantere functies in het bedrijf te krijgen.

    Minpunten

    Kosten worden betaald als ze je op reis sturen. Te zware werklast. Te veel en ingewikkelde interne procedures.

    Advies aan management

    Stimuleer je werknemers om bij Verizon te blijven werken. De compensaties zijn onvoldoende voor de geleverde prestaties.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-11-18
  2. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam

    Ik heb voltijdgewerkt bij Verizon voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    vrijheid, salaris, afwisseling, flexibiliteit, internationaal

    Minpunten

    Amerikaans management, reorganisatie na reorganisatie, niet werknemer sensitief, chaotisch

    Advies aan management

    Lange termijn visie ontwikkelen en personeelsvriendelijker worden

    Verizon2019-02-01
  3. "No nonse company met mogelijkheden tot ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Afhankelijk van de manager en team lead Goede beloningstructuur en opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    Afhankelijk van manager en team lead maar korte lijnen echte amerikaanse performance cultuur.

    Advies aan management

    Meer luisteren naar mensen ipv cijfers

    Verizon2018-08-24
  4. Nuttig (1)

    "Short term oriented Sales Process"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Verizon

    Pluspunten

    Strong Brand, Good Portfolio, Intelligent People

    Minpunten

    Short term focus of management, too much manual reporting

    Advies aan management

    now that there is more discipline in sales process, its time to look more longterm then commits and next month funnel.

    Verizon2016-01-05
  5. Nuttig (1)

    "Over het algemeen goed bedrijf om voor te werken, maar ontbeert uitvoeringsvermogen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Flexibiliteit, aardige mensen, en toegang tot vele accounts

    Minpunten

    Langzame productmanagement en moeilijke levering

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-10-07
  6. Nuttig (1)

    "Een bedrijf vol met potentieel, maar in een poging om de aandeelhouders te behagen, vergeet het zich te richten op activiteiten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk bij Verizon voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Salaris ligt boven het marktgemiddelde, vooral buiten de VS. Brede portfolio van oplossingen met een wereldwijd bereik, meerdere klanten en degenen die betrokken zijn bij het leveren van diensten en oplossingen zijn uitstekend.

    Minpunten

    te veel bureaucratie, hun mobiele activiteiten in de VS krijgen alle aandacht. Hun recente investeringen zorgden voor enkele verbeteringen in de kern van hun activiteiten. Het uitvoerend beheer is nieuw en probeert de dingen dynamisch te maken. Maar de oude garde van het middenkader en "dit is hoe we de dingen hier doen" zijn er nog steeds om te blokkeren en aan te modderen. Degenen die van de overname kwamen,... hebben de neiging vast te houden aan zichzelf en tonen geen flexibiliteit voor het grotere plaatje. Het C-niveau bestuur heeft geen idee over de zaken waar ze mee bezig zijn en de obstakels die zij hebben om het potentieel te maximaliseren. Hun zorg ligt in de mobiele zaken, Amerikaanse markt en voorraadwaarde... niet de zakelijke waarde om te ondernemen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    De cultuur en de motivatie van het bedrijf veranderen, zal tijd vergen, maar u moet er nu aan beginnen zodat u er komt. De bedrijfsverkoop zal verbeteringen tonen zodra u zich ontdoet van een aantal middenkaders en u zich richt op elke branche met een eigen P & L. Stop met het proberen om de ondersteunende verkoopsactiviteiten te centralisern en ga de legale kant op om de resterende kwesties van tientallen jaren... geleden weg te wassen... het is een rem zetten op Verizon die een wereldwijde leverancier is van dynamische technologie.

    Meer weergeven
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-09-19
  7. Nuttig (2)

    "Er zijn mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project-Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Enorm bedrijf, veel verschillende werkkansen als je toont dat je gedreven bent en in staat om te netwerken

    Minpunten

    Aan het einde van de dag zijn medewerkers slechts getallen die het bedrijf uitgeschopt kunnen worden om meer geld te besparen. Tal van geweldige mensen hebben het bedrijf verlaten om deze rede en met hen een hoop kennis en wijsheid.

    Advies aan management

    Management zou meer kunnen luisteren naar het basispersoneel - klantenservice, orderinvoer, reparatie, enzovoort. Zelfs met de meest recente transformatie van de processen en systemen werd de mening en het advies van het basispersoneel niet gehoord zoals had gemoeten.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-06-11
  8. "uitstekend"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Verizon

    Pluspunten

    de werkuren, het salaris en de omgeving

    Minpunten

    de werkuren, het salaris en de omgeving

    Advies aan management

    de werkuren, het salaris en de omgeving

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-03-30
  9. "Manager BPO"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 5 jaar

    Pluspunten

    Verizon is een geweldige plaats om te werken. Leuke collega's, goede sfeer. Ook het salaris is best goed, vooral voor de Nederlandse norm.

    Minpunten

    Senior management heeft er volgens mij niet altijd zin in.

    Advies aan management

    Betere begeleiding van boven naar beneden. C&O management zijn topleiders maar het is triest dat op Senior Director / Director niveau "de boodschap" niet altijd begrepen/geïnterpreteerd wordt zoals het zou moeten.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2014-03-05
  10. Nuttig (1)

    "Uitgebuit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project-Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Verizon voor 10 jaar

    Pluspunten

    Je hebt tenminste het idee dat je een belangrijke bijdrage levert terwijl je wordt uitgebuit en beloond wordt met virtueel geld dat hoger belast wordt dan je salaris, waardoor je nog 1/3 overhoudt.

    Minpunten

    Voortdurend veranderend management en bedrijfsvisie, gebrek aan afstemming tussen internationale teams, slechte grensoverschrijdende relaties

    Advies aan management

    Communiceer, wees bewust en reageer

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Verizon2013-11-10
Er zijn 19802 reviews gevonden