Reviews voor Vodafone | Glassdoor.nl

Reviews van Vodafone

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5079 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Nick Read
99 Beoordelingen
  1. "Ik moest iets schrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    Thuis werken mogelijk Fijne collega’s

    Minpunten

    Doorgroeimogelijkheden zijn helaas maar minimaal

    Advies aan management

    Misschien niet mensen passeren voor een functie die ze officieus uitoefenden.

    Vodafone2018-11-05
  2. "Interessant en dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Woordvoerder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 6 jaar

    Pluspunten

    - Groot A-merk met dito kansen en uitdagingen - Prachtige locatie in Amsterdam (gaan nu wel verhuizen naar Utrecht) - Telecomwereld (tegenwoordig in feite een IT-bedrijf) is een interessante sector waarin veel verandert - Vodafone liep voorop mbt het nieuwe werken en biedt mogelijkheden om zelf te bepalen hoe je je werk/privé balans wilt organiseren. Dat is overigens niet voor iedereen weggelegd.

    Minpunten

    - Is uiteindelijk een groot, beursgenoteerd bedrijf. Daarin moet je je senang voelen

    Advies aan management

    Geen.

    Vodafone2018-09-05
  3. "Mooi bedrijf verpest door hoge prestatiedruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Vodafone voor 6 jaar

    Pluspunten

    Jonge en diverse collega's, alle nationaliteiten zijn vertegenwoordigd. Men doet erg hun best om eigentijds en vernieuwend te zijn. Men probeert processen zo in te richten dat we daadwerkelijk het beste voor de klant kunnen doen. Als bijbaan is dit zeker aan te raden!

    Minpunten

    Er zitten te veel Narcistische filiaalmanagers tussen waarvan een aantal zeer intimiderend zijn naar hun personeel. De managers sporen elkaar ook aan om onredelijk streng en veeleisend te zijn naar het personeel. Hier is blijkbaar geen zicht op van bovenaf of men wil dit juist zo, maar dat kan ik me haast niet voorstellen. De bedrijfscultuur is niet geschikt voor de wat oudere werknemer, wanneer je de 35 gepasseerd...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wanneer je goed bent voor je personeel zullen zij harder voor je werken dan wanneer je ze kleineert en tegen elkaar uitspeelt.

    Vodafone2018-07-07
  4. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

      Pluspunten

      Fijne werkgever Leuke collegas Prima bedrijf

      Minpunten

      Doorgroei naar hoofdkantoor was lastig. Weinig kansen

      Vodafone2018-05-24
    • "Goed bijbaantje"

      SterSterSterSterSter
      • Carrièremogelijkheden
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb deeltijd gewerkt bij Vodafone

      Pluspunten

      Ervaring - Omgeving - sfeer - teamverband - leuke prijzen te winnen

      Minpunten

      Werkdruk - resultaatgerichtheid - periodieke daling bezoekers - loon - systemen

      Advies aan management

      Investeer in sfeer

      Vodafone2018-05-23
    • "Prima"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

      Pluspunten

      Leuke collega's, mooi kantoor, lekker eten

      Minpunten

      Senior management is alleen met zichzelf bezig

      Advies aan management

      Denk ook aan anderen en niet alleen aan jezelf

      Vodafone2018-05-24
    • Nuttig (1)

      "Afmatten en wegwezen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Project Manager in Maastricht
      Niet aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Vodafone voor 9 jaar

      Pluspunten

      Goede betaling. Mooie kantoren/werkplekken.

      Minpunten

      Vanwege redijke goede vergoeding zit je in een gouden kooi, maar niers is gericht op de werknemer ook al doet men wel alsof dat het geval is.

      Advies aan management

      Vervang de middelste managementlaag welke er al jaren lang zitten. Deze hebben een eigen agenda welke niet ten goede komt aan het bedrijf....

      Vodafone2018-04-27
    • "Account Manager"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Key Account Manager in Düsseldorf
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Vodafone voor 20 jaar

      Pluspunten

      Great office with gym, doctor and great restaurants and Cafés, great and nice people to work with, good opportunity to develop

      Minpunten

      Complex Organisation, Slow processes and high administration work with less and less support for sales

      Advies aan management

      Live to the Vodafone way - simplicity and start care about people meeting again face to face to regain cross regional collaborations. Don’t save the money at people

      Vodafone2018-04-14
    • "Mooi bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Campaign Manager in Amsterdam
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Vodafone voor 9 jaar

      Pluspunten

      Dynamisch, veel mogelijkheden, leuke jonge mensen, flexibel, mooie bureaus' hoge kwaliteit output

      Minpunten

      Hoge werkdruk, weinig focus lange termijn,

      Advies aan management

      Meer aandacht voor mensen

      Vodafone2017-11-27
    • "leuke werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Sales in Weert, Antwerpen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 2 jaar

      Pluspunten

      leuke werksfeer en collega's om mee te werken

      Minpunten

      het werk werd snel saai

      Vodafone2017-11-08
    Er zijn 5079 reviews gevonden