Reviews voor Vodafone | Glassdoor.nl

Reviews van Vodafone

Bijgewerkt op 18 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 5442 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
90%
Waardeert directeur
Nick Read
207 Beoordelingen
  1. "Marketing machine en goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Marketing Manager in Amsterdam

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ondanks dat telecom aanbieders niet veel meer kunnen dan elkaar op de voet volgen is deze organisatie snel en inventief. Ongelofelijke goede sfeer ondanks hoge werkdruk

    Minpunten

    Er wordt weinig aan talent management gedaan. Intern carrière maken ligt volledig aan je eigen initiatief

    Advies aan management

    Kijk beter naar je talenten

    Vodafone2019-08-14
  2. "vodafone"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Vodafone

    Pluspunten

    mate van flexibiliteit, high tech environment

    Minpunten

    niet altijd een duidelijke visie ; interactie tussen teams

    Vodafone2019-08-09
  3. "Ik moest iets schrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Thuis werken mogelijk Fijne collega’s

    Minpunten

    Doorgroeimogelijkheden zijn helaas maar minimaal

    Advies aan management

    Misschien niet mensen passeren voor een functie die ze officieus uitoefenden.

    Vodafone2018-11-05
  4. "Interessant en dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Woordvoerder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - Groot A-merk met dito kansen en uitdagingen - Prachtige locatie in Amsterdam (gaan nu wel verhuizen naar Utrecht) - Telecomwereld (tegenwoordig in feite een IT-bedrijf) is een interessante sector waarin veel verandert - Vodafone liep voorop mbt het nieuwe werken en biedt mogelijkheden om zelf te bepalen hoe je je werk/privé balans wilt organiseren. Dat is overigens niet voor iedereen weggelegd.

    Minpunten

    - Is uiteindelijk een groot, beursgenoteerd bedrijf. Daarin moet je je senang voelen

    Advies aan management

    Geen.

    Vodafone2018-09-05
  5. "Mooi bedrijf verpest door hoge prestatiedruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Vodafone voor 5 jaar

    Pluspunten

    Jonge en diverse collega's, alle nationaliteiten zijn vertegenwoordigd. Men doet erg hun best om eigentijds en vernieuwend te zijn. Men probeert processen zo in te richten dat we daadwerkelijk het beste voor de klant kunnen doen. Als bijbaan is dit zeker aan te raden!

    Minpunten

    Er zitten te veel Narcistische filiaalmanagers tussen waarvan een aantal zeer intimiderend zijn naar hun personeel. De managers sporen elkaar ook aan om onredelijk streng en veeleisend te zijn naar het personeel. Hier is blijkbaar geen zicht op van bovenaf of men wil dit juist zo, maar dat kan ik me haast niet voorstellen. De bedrijfscultuur is niet geschikt voor de wat oudere werknemer, wanneer je de 35 gepasseerd...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wanneer je goed bent voor je personeel zullen zij harder voor je werken dan wanneer je ze kleineert en tegen elkaar uitspeelt.

    Vodafone2018-07-07
  6. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Fijne werkgever Leuke collegas Prima bedrijf

    Minpunten

    Doorgroei naar hoofdkantoor was lastig. Weinig kansen

    Vodafone2018-05-24
  7. "Goed bijbaantje"

    SterSterSterSterSter
    • Carrièremogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Ervaring - Omgeving - sfeer - teamverband - leuke prijzen te winnen

    Minpunten

    Werkdruk - resultaatgerichtheid - periodieke daling bezoekers - loon - systemen

    Advies aan management

    Investeer in sfeer

    Vodafone2018-05-23
  8. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Leuke collega's, mooi kantoor, lekker eten

    Minpunten

    Senior management is alleen met zichzelf bezig

    Advies aan management

    Denk ook aan anderen en niet alleen aan jezelf

    Vodafone2018-05-24
  9. Nuttig (1)

    "Afmatten en wegwezen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vodafone voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede betaling. Mooie kantoren/werkplekken.

    Minpunten

    Vanwege redijke goede vergoeding zit je in een gouden kooi, maar niers is gericht op de werknemer ook al doet men wel alsof dat het geval is.

    Advies aan management

    Vervang de middelste managementlaag welke er al jaren lang zitten. Deze hebben een eigen agenda welke niet ten goede komt aan het bedrijf....

    Vodafone2018-04-27
  10. "Account Manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Key Account Manager in Düsseldorf
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vodafone voor 10 jaar

    Pluspunten

    Great office with gym, doctor and great restaurants and Cafés, great and nice people to work with, good opportunity to develop

    Minpunten

    Complex Organisation, Slow processes and high administration work with less and less support for sales

    Advies aan management

    Live to the Vodafone way - simplicity and start care about people meeting again face to face to regain cross regional collaborations. Don’t save the money at people

    Vodafone2018-04-14
Er zijn 5442 reviews gevonden