Een geweldige tijd hebben! - werkgeversreview Customer Success Manager bij 3devo

27 jul 2023

Pluspunten

We zijn over het algemeen vrij jong, maar hebben een geweldige open mentaliteit. Vrijheid, impact, vertrouwen, plezier, groei... Dit is een plek waar je kunt leren, jezelf kunt uiten, een positie kunt opbouwen waar je van houdt, in een ondersteunende omgeving en over interessante onderwerpen. Super inspirerend.

Minpunten

Sommige mensen voelen zich misschien geïntimideerd door de vrijheid of het ontbreken van strikte structuren in bepaalde functies.

Ontdek andere reviews over 3devo

2,0
2 dec 2023

Pluspunten

Really a good company but with a terrible management attitude

Minpunten

As said, the management should be completely changed. CEO, Tim, is great, his first layer of managers are terrible

26 jul 2023

Pluspunten

Ik werk nu minder dan een jaar bij 3devo en het is echt geweldig! Een van de dingen die echt opvalt aan dit bedrijf is haar inzet voor diversiteit en inclusiviteit. Vanaf dag één voelde ik mij welkom en gewaardeerd vanwege mijn unieke perspectief en achtergrond. Het is alsof je deel uitmaakt van een grote familie waar iedereen elkaar steunt en verheft. Ook binnen het bedrijf zijn er volop groeimogelijkheden. Of je nu meerdere jaren ervaring hebt of net aan je carrière begint, je zult kansen vinden om je horizon te verbreden en je op verschillende terreinen te begeven. Je hebt volop mogelijkheden om te groeien in jouw vakgebied en anderen als je dat wilt. Wat 3devo bijzonder maakt, is de geweldige groep mensen waarmee je mag samenwerken. Het zijn niet alleen maar collega's; het zijn echt aardige, zorgzame mensen. De cultuur is gebouwd op vriendelijkheid, respect en ruimdenkendheid, waardoor het elke dag een plezier is om naar het werk te komen. Ik kan 3devo niet genoeg aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een bevredigende en inclusieve werkomgeving.

Minpunten

Incidenteel hoge werkdruk tijdens drukke projectperiodes, maar als je zin hebt in een uitdaging maakt dat niet zoveel uit.