Pluspunten
Ik leerde niet voor een Pakistaans bedrijf te werken. Oplichters.
Minpunten
1. Accutor behandelt mensen alsof ze wegwerpbaar zijn 2. Accutor verplicht het personeel belachelijk lange uren over te werken, ZONDER ERVOOR TE BETALEN. 3. Accutor liegt dagelijks tegen de klanten en aannemers, managers verplichten de klantendienst te liegen tegen klanten die opbellen over hun salaris, de toestand van het bedrijf, fondsen, enzovoort. Ze liegen over wanneer de aannemers zullen worden betaald terwijl het in werkelijkheid de account manager in het Zwitserse kantoor is dat de betaling niet goedkeurt en het geld van die mensen steelt. 4.Het kantoor van Accutor in Malta ontsloeg op 19.11.2019 30% van hun personeel, zei dat ze hun spullen moesten pakken en gaan. Wanneer Accutor zegt dat ze mensen geschenken geven is dat onzin, ze geven mensen nachtmerries, zorgen dat mensen beginnen te drinken. Het is een vreselijk ongezonde plaats om te werken, niet goed voor je geestelijke gezondheid. 5. Accutor gaat bankroet. 6. Accutor heeft EUR15 miljoen schulden bij meerdere bedrijven. Als deze informatie ook maar 1 persoon helpt, ben ik tevreden.