Pluspunten
De aanwezigheid van hooggekwalificeerde individuen bevordert de samenwerking en de mogelijkheid om te leren van enkele van de besten in de branche. Het bedrijf biedt flexibele werktijden, waardoor werknemers een beter evenwicht tussen werk en privé kunnen vinden en hun schema's kunnen afstemmen op persoonlijke behoeften. Deze flexibiliteit vergroot de werktevredenheid en het algehele welzijn. Naast flexibele werktijden omarmt AGFA de mogelijkheid om thuis te werken, waardoor medewerkers de vrijheid hebben om een passende en comfortabele werkplek te kiezen. Dit beleid voor werken op afstand is bijzonder waardevol geweest in tijden van onvoorziene omstandigheden, waardoor de continuïteit en productiviteit zijn gewaarborgd.
Minpunten
Er is een hoog verloop van zeer bekwame werknemers als gevolg van slecht leiderschap en slechte carrièremogelijkheden. Het werken in deze omgeving is uiterst giftig geweest en heeft zijn tol geëist van mijn mentale welzijn. Het gebrek aan positief leiderschap en een duidelijke langetermijnvisie was demotiverend, waardoor het moeilijk werd om een doel te vinden in het werken voor AGFA. Een van de belangrijkste problemen is het ontbreken van een goede opleiding en gedefinieerde carrièredoelen, wat de professionele groei en ontwikkeling heeft belemmerd. De aanpak van de HR-afdeling zorgt ervoor dat medewerkers zich mishandeld voelen en heeft bijgedragen aan een algehele psychologisch onveilige sfeer op de werkplek. Bovendien hebben de frequente ontslagen elk jaar de onzekerheid en instabiliteit vergroot, waardoor een verontrustende werkomgeving is ontstaan. Ik geloof dat het van cruciaal belang is dat het bedrijf deze dringende problemen snel aanpakt om zijn werknemers effectief te behouden en te motiveren. Een ondersteunende en verzorgende werkplek is essentieel voor zowel de individuele groei als het succes van het bedrijf.