Pluspunten
Connemara-golfbaan Een mooi bedrijfskantoor (het is voornamelijk leeg)
Minpunten
BETALEN: is ver onder het gemiddelde, maar als u dit leest bij het ontvangen van een aanbiedingsbrief, heeft u zich dat waarschijnlijk al gerealiseerd. Er is geen mogelijkheid voor een zinvolle verhoging en u zult de standaard 1-3% moeten vragen om de inflatie te bestrijden. Van wat ik heb verzameld, is dit consistent in veel afdelingen. CULTUUR: Alltech is een cultuur van WEERSTAND TEGEN VERANDERING. Zelfs de kleinste aanbeveling van procesveranderingen zal op weerstand stuiten en gezien het oude gezegde "Zo is het altijd gedaan". Dit is een uniforme manier van denken over veel afdelingen heen. Dit bedrijf is niet gebouwd om opnieuw te bedenken en het hogere management is van plan om het zo te houden om erbij te horen, "de boot niet laten schommelen of het risico lopen eraf te worden gegooid". KLEDING: Business Professional, pak en stropdas, geen uitzonderingen. COVID-19/WERK VANUIT THUIS: Op het moment van schrijven heeft iedereen het mandaat gekregen om terug te keren naar kantoor zonder enige flexibiliteit in de toekomst, behoudens enkele medische vrijstellingen, en ze duwen die zelfs terug. De beroepsbevolking is gescheiden op basis van vaccinatiestatus. Als je ervoor kiest om je niet te laten vaccineren ben je genoodzaakt om in het oude, stoffige, productiegebouw te werken. Gevaccineerd, geen probleem je werkt met iedereen in het gloednieuwe gebouw maar bent nog steeds verplicht een masker te dragen. Ongeacht uw mening over de pandemie/vaccins is Alltech er volledig hysterisch over geworden. ELKE OCHTEND IS ER EEN OVERLEVENSVERSLAG. Kentucky's covid-positiviteitspercentage, # mensen op IC's, # op ventilatoren enz. Tijdens de Delta-variant gingen ze zelfs zo ver dat ze foto's begonnen te plaatsen van degenen die jong zijn overleden in de chat met bedrijfsaankondigingen. De CEO is zelfs betrokken geraakt bij het verzenden van zijn eigen persoonlijke smeekbeden via e-mail, waarmee hij in wezen iedereen beschaamt die zich niet op zijn gemak voelt om het vaccin te krijgen. Ik breng je dit als iemand die is ingeënt en het steunt ... denk alleen niet dat het iemand moet worden opgedrongen. INVESTERINGEN (geen zorgen over intellectueel eigendom) Alltech heeft onlangs een enorme gloednieuwe uitbreiding van hun hoofdkantoor gebouwd. Ondanks de enorme behoefte aan uitbreiding van de productiefaciliteit en personeel. Dit bedrijf wordt gehandicapt door zijn extreme inefficiëntie bij het produceren van zijn producten en besteedt in plaats daarvan lichtzinnig aan zijn imago. Misschien waarom betalen zo gierig is? SAMENVATTING: Alltech is een werkgever die blindelings vertrouwt op loyaal. Echte hardwerkende mensen zullen niet worden gewaardeerd of erkenning/promotie krijgen, tenzij ze bereid zijn hun carrière op te geven en 10 jaar te blijven. Ze zijn van plan indruk op u te maken met de voordelen en een mooi ogend kantoor in plaats van naar binnen te kijken om de verlammende omzet en inefficiënties op te lossen. Wat ging van een relatief klein hecht familiebedrijf, is een koude, door groepsdenken geteisterde bedrijfsschil van zichzelf geworden. Iedereen die zijn waarde kent, blijft niet langer dan een jaar of twee. Ondanks de schijnbaar witte boorden werkomgeving en onberispelijke campus, voelt het op de een of andere manier pijnlijk blauw aan. Als je een jonge professional bent met ook maar een greintje ambitie, begin hier dan niet met de verwachting om impact te maken of het gevoel te hebben dat je een bijdrage levert. In het beste geval zou dit een pitstop voor je cv moeten zijn als je merkt dat je een baan nodig hebt, geen carrière.