Denk goed na of je hier wilt werken. - werkgeversreview Grafisch Vormgever bij Ambition Group

1,0
21 feb 2019

Pluspunten

Mogelijkheden om het portfolio uit kunnen te breiden.

Minpunten

Ik en vier van de collega's waarmee ik werkte hebben ontslag genomen bij dit bedrijf. Hieronder geef ik wat voorbeelden. De werkgever kwam herhaaldelijk zijn beloftes niet na. Mij werd bijvoorbeeld een nieuwe laptop belooft, meer RAM-geheugen voor de pc waaraan ik werkte, een andere bureaustoel en meer werkuren zodra er meer werk was. Van al deze beloftes is niets terecht gekomen. Aan het eind van de maand waarin ik met mijn ex-collega in werkuren uit ging breiden werd mij uit het niets verteld dat het 'niet helemaal waar was' dat ik samen met mijn collega in uren uit zouden breiden. Voor betrouwbaarheid kun je beter ergens anders werken. Constant te late uitbetaling van het salaris en soms een betaling in twee delen. Ik verdiende niet veel. Toen ruim achtien euro meer dan een bijstandsuitkering. Net genoeg om rond te komen per maand. Ik had herhaaldelijk aangegeven wat de gevolgen waren van de te late uitbetalingen bij de werkgever. Hij had iedere keer een excuus waarom het salaris te laat werd uitbetaald. De werkgever nam geen verantwoordelijkheid en ik was niet de enige werknemer die het salaris constant te laat kreeg. De werkgever nam ook nieuwe werknemers aan terwijl ik en mijn ex-collega's te laat werden uitbetaald. Declaraties werden ook niet uitbetaald. Als je zekerheid wilt dat je het salaris optijd ontvangt en compleet dan is Ambition Group niet de juiste plek. Eerlijkheid wordt niet gewaardeerd. De momenten waarop ik met een punt kwam reageerde de werkgever erg defensief. Er werd ook een aantal keren geschreeuwd naar collega's op kantoor. Het is belangrijk dat je binnen het bedrijf problemen met elkaar kan bespreken en samen naar een oplossing gaat zoeken. Binnen dit bedrijf wordt niet naar je geluisterd en de schuld ligt snel bij jezelf of iemand anders.

Ontdek andere reviews over Ambition Group

3 mrt 2021

Pluspunten

Managers are friendly and supportive with their employees

Minpunten

Too much work load and no work-life balance

8 nov 2018

Pluspunten

Great culture, fun people to work with & company is quite patient for employee learning and development. Some good experienced people working there.

Minpunten

Change and experimentation is abundant, company could provide more support to aid success.