Pluspunten
Nadat ik enkele van de beste en slechtste van Silicon Valley had gezien, heb ik lang gewacht met het schrijven van deze recensie. Ik ben sinds dag 1 onder de indruk van dit bedrijf en ontdek dat Anaplan een uniek geweldig bedrijf is, vooral in de tijd van COVID-19. Dit is waarom: - Leeft het gesprek als het gaat om cultuur en waarden. Ik werk graag met slimme mensen die creatief, samenwerkend en bescheiden zijn, en er zijn er zoveel hier. Ik moet hier nog een eikel tegenkomen, zelfs met groei en nieuwe leiders die van buiten het bedrijf komen. - Uw ideeën zijn belangrijk. Een groot deel van mijn tijd in Silicon Valley heb ik (met tegenzin) doorgebracht met ja zeggen, gedwongen worden om gewoon te doen wat mij gezegd is, en niet het gevoel hebben dat ik iets in twijfel zou kunnen trekken, laat staan om het te verbeteren. Ik heb hier gemerkt dat mijn ervaring en ideeën worden gewaardeerd, en heb mijn ideeën in gang kunnen zien. Ik heb het gevoel dat ik een stem heb omdat er transparantie, respect en eerlijkheid is. - Waardeert zijn medewerkers. Concurrerende beloning, genereuze RSU's, toelage voor thuiskantoorbenodigdheden, vrije dag voor geestelijke gezondheid voor het hele bedrijf, een week afsluiten tijdens de vakantie, feesten op het dak en ontbijt op maandagochtend (pre-pandemie) zijn allemaal doordachte manieren die Anaplan heeft genomen zorg voor haar medewerkers. - Divers senior leiderschapsteam. Dit is wat al het bovenstaande drijft. Frank is een uitstekende CEO en echt een klasse-act. Mijn interactie met hem en de rest van het senior leiderschap, wat ze hebben bereikt en hun communicatiestijl, bleken een van de beste in de branche te zijn.
Minpunten
Er zijn natuurlijk uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar Anaplans reactie erop was uitstekend. Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van het bedrijf als een nieuw openbaar bedrijf. Ik zie echt geen nadelen om hier te werken.