Pluspunten
Balans tussen werk en privéleven: Asana's hoofd van People, Anna Binder, is een uitgesproken pleitbezorger voor het welzijn van werknemers, en mensen luisteren *eigenlijk* naar Asana. De werkcultuur is hier fantastisch; noch een slachtoffer van "giftige positiviteit" of gewoon giftig. Er zijn goed uitgeruste ERG's voor werknemers die het goed doen bij Asana, en er zijn voldoende middelen voor geestelijke gezondheidszorg. Ik heb voor bedrijven gewerkt waar het welzijn van werknemers tijdens de Covid19-pandemie niet werd aangepakt (dwz ze kozen ervoor om werknemers te ontslaan in plaats van interne groeipijnen aan te pakken, en behandelden WFH als een extraatje in plaats van een gezondheidsnoodzaak). Asana heeft beloofd om alle medewerkers permanent WFH-privileges te verlenen op woensdag en vrijdag zodra onze officiële terugkeer naar kantoor in de toekomst plaatsvindt. Terug aanpassen aan het woon-werkverkeer zal veel minder uitdagend zijn als het maar 3 dagen per week is! Tot die tijd kan ik genieten van volledige flexibiliteit door fulltime vanuit huis te werken, of vanuit mijn toegewezen bureau op het hoofdkantoor in het centrum van SF. Niemand verwacht in het geheim dat je nu op kantoor bent, en je positie in het team zal niet worden beïnvloed als je tijdens deze periode nooit naar kantoor gaat. Management en rol/werktransparantie: Asana leeft zijn "minder werk over werk"-filosofie in de praktijk intern, zodat u effectief een takenlijst krijgt met duidelijke verantwoordelijkheidsgebieden en vervaldatums die u gebruikt als de ruggengraat voor * elk afzonderlijk project * u werk hier aan. Nooit meer een miljoen ad-hocprojecten aangaan die nooit lijken op te groeien naar waar je team aan werkt, of je overstelpen met druk werk dat je baas elke vergadering voorschotelt (ben er geweest!) Mijn manager behandelt me als een mens , en alle leden van het management- en uitvoerend leiderschapsteam bij Asana zijn goed uitgerust om u te helpen bij het navigeren naar een hoger niveau, het stellen van doelen en het laten groeien van uw carrière. Uw verantwoordelijkheidsgebieden zijn gemakkelijk toegankelijk (u heeft dus altijd een actuele functiebeschrijving en het vermogen om te zien waar iedereen in de organisatie verantwoordelijk voor is). Kortom: als je in SF/de Bay Area wilt blijven, een hybride werkomgeving wilt die respecteert dat je een leven hebt (en verantwoordelijkheden buiten het werk) en een passie hebt voor transparantie op je werkplek (dwz duidelijke verwachtingen over de hele linie) Asana zou bovenaan je lijst moeten staan.
Minpunten
Hybride externe/in-office-omgeving: hoewel Asana momenteel volledig op afstand is, zullen we 3 dagen per week terugkeren naar kantoor zodra dit veilig is (waarschijnlijk begin 2022). Als je op zoek bent naar een gegarandeerde werkplek op afstand, is Asana momenteel niet de beste keuze. Dit is een professional voor mij persoonlijk, omdat ik in Marketing werk en graag persoonlijk met mijn team samenwerk. Als je echter in Engineering werkt, of gewoon liever solo werkt, waar je maar wilt, zou je in de toekomst die flexibiliteit met Asana niet hebben.