Employment - werkgeversreview Technical Support Specialist bij Astrata

3,0
6 apr 2022

Pluspunten

Awesome Hotline manager and colleagues

Minpunten

Communication between departments, releasing prodicts which are not finished which casues a lot of issues and angry customers

Ontdek andere reviews over Astrata

3,0
22 apr 2024

Pluspunten

Flexible, remote work and small teams

Minpunten

Bad salary Legacy Burnout No growing.

2,0
1 dec 2022

Pluspunten

Astrata is een geweldige plek om te werken als je op zoek bent naar een relaxte, vriendelijke omgeving. Het bedrijf is in het verleden zeer succesvol geweest en heeft veel vaart gehad

Minpunten

Het is niet de beste plek voor loopbaanontwikkeling als je je vaardigheden wilt vergroten en wilt leren van de besten. De machtsstructuur van het management is onduidelijk en beslissingen zijn vaak reactief, dus het kan moeilijk zijn om duidelijkheid te krijgen over waar u staat of welke richting het bedrijf op gaat. Er is geen andere bedrijfsvisie dan "omzet verhogen", en doelen worden jaar na jaar nooit gehaald. Productontwerp wordt meer beïnvloed door de eisen van grote klanten en opdringerige verzoeken van het verkoopteam dan door een duidelijk innovatieproces en product/markt-fit. Aan de verkoopkant is er geen verkoopproces/strategie (snuffelen, hopen en beschuldigen de verkopers, het product of de markt...) en zeer kleine en amateuristische marketinginspanningen. Begrijp me niet verkeerd, de meeste mensen die er werken zijn aardig, sommigen zelfs zeer bekwaam, maar op de een of andere manier gaat het niet vooruit of achteruit, niemand weet waar het heen gaat.