Pluspunten
Als Field Service Engineer was ik waarschijnlijk meer dan 70% van de tijd op reis. Ik reisde naar Portugal, Mexico, veel locaties in de VS en zou naar China en Rusland gaan voordat ik ontslag nam om andere kansen te benutten. Het loon was geweldig, bovenop de reiskosten.
Minpunten
Zoveel reizen, soms had je geen tijd om te ademen voordat je naar de volgende site ging. Het bedrijf maakte de overstap van JC Carter Pumps naar Atlas Copco, dus begon het bedrijf te bezuinigen. Het reisbeleid voor Field Service Representatives bleef ongewijzigd en daarin stond dat alle internationale reizen, of reizen langer dan 6 uur, in Business of First Class zullen plaatsvinden. Na 10 dagen in Portugal, waar ik meer dan 15 uur per dag werkte, veranderde het bedrijf mijn ticket naar Coach zonder mij hiervan op de hoogte te stellen (om $ 300 te besparen). Geen goede manier om je te bedanken voor een goed stuk werk, door je werknemer vast te houden in krappe reisarrangementen, vooral niet als ik binnen een paar dagen na terugkomst een ommekeer naar China zou maken. Voordat ik deel ging uitmaken van het Atlas Copco-team, reisde ik normaal in First Class voor mijn eigen dubbeltje, dus betaalde ik de $ 1200 om me weer in First Class te krijgen. Onnodig te zeggen dat ik de volgende dag dat ik terugkeerde ontslag nam om andere kansen na te jagen.