TOP - werkgeversreview Recruitment Consultant bij Austin Bright

3 dec 2025

Pluspunten

- zeer tevreden van de werkgever - heel flexibel - doet net dat beetje meer moeite voor zijn werknemers

Minpunten

overall zeer positief over dit bedrijf

Ontdek andere reviews over Austin Bright

1,0
20 mei 2025

Pluspunten

Absoluut geen voordelen, tenzij je een masochist bent.

Minpunten

Door zelfs de kleinste details van je leven te micromanagen, positioneert het management zich als je "vriend", maar aarzelt niet om je bij de minste gelegenheid te kleineren. Ze pleiten voor flexibiliteit, een luisterend oor en begrip, maar zullen je verwijten dat je niet de minste overuren maakt, zullen met één oor luisteren, maar je verzoeken nooit uitvoeren en je in een ongezonde concurrentiestrijd met je collega's plaatsen. De levensduur van de meeste werknemers in het bedrijf is belachelijk. Tegen al mijn oud-collega's is het gezegde onjuist: het gras is duidelijk groener elders, zonder dat je je salaris hoeft te verlagen, ben je meer waard!

2,0
31 mrt 2024

Pluspunten

Het bedrijf biedt hoogwaardige opleidingsprogramma’s waarmee medewerkers hun professionele vaardigheden kunnen ontwikkelen

Minpunten

1) Micromanagement bij Austin Bright wordt gekenmerkt door constante monitoring van de taken van werknemers, overdreven gedetailleerde richtlijnen en een gebrek aan vertrouwen in het vermogen van werknemers om hun eigen verantwoordelijkheden te beheren. 2) Ongezonde concurrentie tussen collega’s