Pluspunten
Ik heb het geluk gehad om al een tijdje voor Axon te werken. Ik heb voor verschillende bedrijven in verschillende rollen gewerkt en kan met zekerheid zeggen dat #axonculture zo top is als het maar kan zijn. Tussen het zinvolle werk, de openhartigheid en de transparantie van het bedrijf, kan ik gewoon niet geloven hoe gelukkig ik ben om hier te werken. Het is zeldzaam om een bedrijf te vinden dat echt om de interne cultuur geeft, routinematig verbetert en op zoek is naar feedback van alle niveaus binnen het bedrijf. Ik geniet van het werk en van het team waar ik in werk, inclusief mijn directe supervisor die groei aanmoedigt door mentorschap en uitdagingen in een gezonde omgeving. Ik ben nooit micro-gemanaged en mijn tijd wordt gerespecteerd buiten werkuren. Ik voel me voortdurend omringd door enkele van de beste mensen in de industrie, wat alleen maar de persoonlijke vooruitgang in de industrie bevordert. Ik zou dit bedrijf van harte aanbevelen aan mijn beste vrienden en familie, omdat het echt een geweldige plek is om te werken.
Minpunten
Ik wou dat ze net als andere concurrerende technologiebedrijven voordelen zouden bieden bij de adoptie.