5,07 mei 2024Vp-corporate strategyVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarMiami, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntengreat experience, great people, good in generalMinpuntencertain politics within the managementMeer weergeven
5,05 mrt 2026InternHuidige stagiair(e), minder dan 1 jaarMiami, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten- Good exposure to the bank's operations - Coworkers are friendly - Decent workloadMinpunten- Internship program could have more accountability - Low compensation for internsMeer weergevenNuttigDelen
5,013 nov 2025Corporate bankingVoormalige werknemer, meer dan 10 jaarMiami, FLAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat benefits. Hybrid work mode with only two office days a week required. Convenient location if you use public transportation.MinpuntenI can't think of any. I didn't leave by my own choice. I would have stayed until I retired but, fate had other plans for me.Meer weergevenNuttigDelen