Pluspunten
Focus op balans tussen werk en privé Focus op vriendelijkheid en waardering Competitief pakket (+regelmatige loonsverhogingen) Zinvol werk Vastgelegd pad naar loopbaanontwikkeling Gratis fitnesslessen/fitnessruimte Veel sociale initiatieven Goede medische dekking
Minpunten
Officieel is Bandbreedte een in-office werkplek, dus volledige afstand wordt niet aangemoedigd. Maar mijn ervaring hier is dat WFH vrij wijdverbreid is en er wordt alleen van je verwacht dat je af en toe naar kantoor komt. De meeste mensen komen een of twee keer per week naar kantoor om te socializen en te genieten van het gratis eten en drinken. Mensen zullen waarschijnlijk vaker naar kantoor komen zodra COVID kalmeert en we weer het "normale" leven terugkrijgen, omdat ze nieuwe geweldige faciliteiten bouwen met zelfs fantastische faciliteiten voor kinderopvang. Het zal leuk zijn om iedereen weer te zien, hoewel de meeste mensen WFH waarschijnlijk een deel van hun beroepsleven zullen houden en een paar dagen per week het woon-werkverkeer zullen overslaan in een onofficieel hybride model.