Pluspunten
Herstructurering elk jaar vanwege slecht management en gebrek aan organisatiestrategie. Elk jaar krijg je de kans om zonder waarschuwing een nieuwe baan te vinden vanwege de beslissingen van het management in Duitsland. Human Resources liegt tijdens het interview, onboarding en terwijl je daar werkt. Als ze niet liegen, negeren ze je. Je kunt ze niet altijd de schuld geven, want het komt deels door hun incompetentie. Nul mentorschap of groeimogelijkheden. Zeer politiek.
Minpunten
Zeer lage lonen en geen bonussen (ondanks wat ze je vertellen) Het slechtste management dat ik ooit heb meegemaakt De slechtste algehele strategie die ik ooit heb meegemaakt bij een bedrijf. Ze verliezen van concurrenten op bijna elk front. Oude technologie, hoge kosten en geen oplossing in zicht van de productkant. Over het algemeen, donkere en sombere omgeving om te werken. Nogmaals, ze ontslaan bijna elk jaar mensen zonder reden of waarschuwing, maar ze houden dezelfde mensen die de slechte strategieën blijven bedenken.