4,026 jan 2026Hgv driver class iiVoormalige werknemer, meer dan 5 jaarEvanton, ScotlandAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGood team and management to work withMinpuntenNot the best salary or benefitsMeer weergeven
5,017 nov 2022Anonieme werknemerVoormalige werknemer, meer dan 3 jaarRuss Mills, NYAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGood management Time in salary Good environmentMinpuntenWorking time No benefit IncrementMeer weergevenNuttigDelen1Reactie van Biffa3yThank you for reviewing your experience of working at Biffa.Meer weergeven
3,016 jan 2024Software engineerVoormalige werknemerRemo, VAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenSome good some bad aspectsMinpuntenThere was no free foodMeer weergevenNuttigDelenReactie van Biffa2yThank you for your review. Although we don't routinely provide free food, we do have an excellent discount scheme in which employees can save money on their food shopping.Meer weergeven