Pluspunten
Werken bij BitPay is een geweldige manier om te leren over bitcoin en om een ton aan problemen op te lossen in een relatief nieuwe sector van de technologie. De lunch wordt elke dag verzorgd en de cultuur is economisch verantwoord. De problemen die u oplost zijn niet alleen intellectueel stimulerend maar ook nog leuk om aan te werken.
Minpunten
Op dit moment ondervindt het bitcoin netwerk veel congestie. Dit leidt tot veel vragen ter ondersteuning van deze problemen. En omdat er niet echt een vast toegewijd supportteam is, worden de support facetten doorheen het hele Bitpay-team gedelegeerd. Dit is zeer inefficiënt voor een bedrijf dat meerdere producten heeft om te onderhouden en kan veel verstoring en frustratie veroorzaken wanneer men probeert productief te zijn. En niet te vergeten, het bedrijf is al onderbemand. U kunt dus een behoorlijk ontluisterende werkdruk verwachten totdat de CEO besluit om een succesvolle klantendienst aan te nemen. Desalniettemin zal ik besluiten door te zeggen dat de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen.