Pluspunten
De technologie is vrij degelijk, maar ontbreekt in delen van EMEA en Noord-Amerika. Hoofd van de Noord-Amerikaanse Inside Sales: Rob Linder, Topkaliber EMEA-management uitstekend, maar is vertrokken wegens gebrek aan strategie North American Enterprise: Nieuwe leider heeft een geweldige staat van dienst, kan niets doen.
Minpunten
Roemeense cultuur - Geweldige mensen, directie geeft niet om delen van EMEA en vooral Noord-Amerika, ALS je op sollicitatiegesprek gaat stel dan vragen over vertrek- en ontslagcijfers. Commissies en vergoedingen zijn zelden correct en men is niet geïnteresseerd in het oplossen van deze problemen die we al meer dan 3 jaar zien. Het favoritisme is welig tierend en de meesten in het hoofdkantoor van Boekarest hebben een houding van eigen-hachje-redden, Geen Directeur Marketing, de huidige directeur weet weinig over goede ontwikkelingen in de opkomende landen en Noord-Amerika. Kanaal is een puinhoop, groot vertrek in mijn land en er is meer gepland. Kanaal strikt SMB, zeer weinig geloofwaardigheid ten opzichte van de concurrentie. Het MSP-veld betreden, maar kan niet eens de traditionele beveiligingsmiddelen op de markt brengen.