Slechtste management ooit!! - werkgeversreview Admin Executive bij Bjak

7 aug 2024

Pluspunten

Geweldige collega en vrienden. Zeer behulpzame senioren

Minpunten

Ik werk hier als admin en CS en ik zeg je dat je nooit meer een balans tussen werk en privé zult hebben. Alleen werk. Werkuren zouden van 9.00 tot 18.00 uur moeten zijn, maar je moet altijd laat terug omdat ze je onhaalbare dagelijkse KPI's hebben gegeven, dus je moet het tot laat in de avond tot 12.00 uur afmaken, dan kun je naar huis. En als je het niet haalt of een fout maakt, krijg je meteen een waarschuwingsbrief en dan ontslaan ze je direct zonder opgaaf van reden. Ze zeggen dat je een incentive en OT hebt, maar ze betalen het niet eens. Sommige werknemers die ze als contractant inhuren, hebben geen EPF en socso en zelfs AL. Als je verlof wilt opnemen, moet je onbetaald verlof opnemen. Je moet het contract goed controleren. Zeer giftig management vindt altijd fouten in werknemers en ontslaat graag mensen. Als je binnenkomt, is er helemaal geen goede training, de eerste dag van de training daarna moet je al beginnen met werken met een zeer hoge KPI. Veel mensen nemen dagelijks ontslag... red jezelf en solliciteer hier niet!!

Ontdek andere reviews over Bjak

3,0
23 apr 2025

Pluspunten

Het is een dynamische start-up met veel leermogelijkheden en jonge en flexibele collega's.

Minpunten

Het werk kan uitdagend en veeleisend zijn en vereist daarom een groot probleemoplossend vermogen.

1 jun 2026

Pluspunten

Nothing pro to be share

Minpunten

All team are useless. Even stones got it purpose. HR that are slow to action. Team Lead that are constantly changing SOP. Management always decided to terminate staff blindly. Expected to be working long hours. Go home ontime = you are not working enough. For those who wanted work life balance. Here we only have work and not life balance. Avoid it please.