Buona azienda, cattiva gestione - werkgeversreview impiegato commerciale bij Boels

3,0
4 dec 2024

Pluspunten

Una buona azienda solida con qualche problema organizzativo interno.

Minpunten

Poco personale e carichi di lavoro elevati

Reactie van Boels
1y
Buongiorno, Grazie per aver condiviso il tuo feedback. Siamo contenti di sentire che consideri l'azienda solida. Comprendiamo che a volte possano sorgere sfide organizzative interne, e lavoriamo continuamente per migliorare questi processi. Prendiamo sul serio le tue osservazioni riguardo al carico di lavoro e al numero limitato di personale. Ci impegniamo a mantenere un equilibrio nel carico di lavoro e a fornire il giusto supporto al nostro team. Se desideri fornire ulteriori dettagli o hai suggerimenti per miglioramenti, siamo felici di ascoltarti. Puoi contattarci in qualsiasi momento a recruitment@boels.com. Ancora grazie per aver condiviso la tua recensione. Cordiali saluti, Il team Recruitment – Melissa

Ontdek andere reviews over Boels

3,0
13 jul 2022

Pluspunten

Behulpzaam team en goed in het stimuleren van groei.

Minpunten

Plande geen één op één met mij of het team.

Reactie van Boels
3y
Hallo, Bedankt voor het insturen van uw review. Fijn om te horen dat je over het algemeen positief bent over je tijd bij Boels. Collegaliteit, Boels als één is zeker een waarde waar we continu naar streven. Het spijt ons te lezen dat je de begeleiding en communicatie met het team hebt gemist. We raden je natuurlijk altijd aan om dit met je eigen teamleider en anders met je HR-manager op te lossen. Aangezien je niet meer bij ons bent, zouden we toch graag meer details van je ontvangen om van je ervaring te leren. Wil je dit ook, mail dan naar recruitment@boels.com. Met vriendelijke groet, Het recruitment team - Boels Rental
2,0
24 nov 2025

Pluspunten

Aan de buitenkant leken ze echt om ons te geven, met persoonlijke cadeautjes (verjaardag, Kerstmis, Pasen) en vriendelijk personeel.

Minpunten

Geen communicatie vanuit het hoofdkantoor over de richting die we moesten inslaan. Veel intern gemopper. Toen we uiteindelijk met de ondersteuningsafdeling spraken, bleek er veel ontevredenheid te bestaan over de inmenging van Holland.