Kan beter. - werkgeversreview Case Out and Quality bij Bonduelle

5 jan 2018

Pluspunten

De vooruitgang om te groeien toen ik begon was geweldig, toen ik langer begon te werken realiseerde ik me dat het allemaal ging om wie je zou zoenen! *Dichtbij huis, altijd 40 uur met de mogelijkheid om overuren te maken. Betaling was fatsoenlijk, hoe meer je wist hoe meer je zou verdienen natuurlijk. De relaties die ik kreeg met collega's op alle 3 de ploegen.

Minpunten

De 2de ploeg en de 3de ploeg kregen het slechte einde van de stok, als de 1e ploeg geen korte opdracht wilde uitvoeren, deden ze dat precies en verpanden ze het bij de volgende ploeg. De leiders van de MANAGEMENTEN-Groep waren nutteloos, de 2e ploeg had de beste en de enige die niet rondliep met het kussen van de kont of het vervalsen van documenten, maar nog steeds hun baan vasthield! Vroeg een mening, gaf de mening volgende keer dat je weet dat je in het kantoor wordt getrokken. Favoritisme, net als op de middelbare school! Als je 6 dagen miste, werd je ontslagen maar Joe daar op dezelfde afdeling mist 6 dagen in 2 weken kan je raden wie nog steeds een baan had? Anciënniteit betekent niets! Als je een interne baan hebt, heb je hun 3 jaar gewerkt, andere persoon slechts een jaar. Je weet meer en bent op de afdeling waar je al twee jaar voor solliciteert, en deze persoon voor 4 maanden. Persoon met slechts 4 maanden ervaring, en 1 jaar bij het bedrijf kreeg de promotie. Geen verklaring gegeven voor het feit dat je geen functie hebt gekregen binnen het bedrijf. Zei net "je hebt de baan niet gekregen en ik heb je nodig om dit document te ondertekenen" De vakantietijd, kon er meer van gebruiken net zoals de ziektetijd!

Ontdek andere reviews over Bonduelle

12 okt 2023

Pluspunten

Plant-based universe, but people believe in what they are doing

Minpunten

Salaries much below the market

3,0
21 jan 2026

Pluspunten

Group commitment to the US market is strong.

Minpunten

Future is unclear, but it appears to be regaining traction.