Pluspunten
- Collega's kunnen erg vriendelijk zijn. - Kan ideaal zijn voor een parttime eerste kantoorbaan, zou niet op lange termijn aanbevelen! - 13 maanden salaris uitbetaald in december.
Minpunten
- Zeer laag moreel. - Extreem hoge omzet. Binnen 6 maanden 6 mensen zien komen en gaan in een team van 8 personen. - De houding van het management is ronduit onbeschoft en soms. Ik heb ze hun toevlucht zien nemen tot vloeken en uitschelden. - Medewerkers worden niet als volwassenen behandeld, maar als kinderen die zich misdragen. - Verwacht 8 uur lang niets anders te doen dan gegevens invoeren met een pauze van 30 minuten voor meer dan 6 maanden. - Breakout-ruimte is klein en groezelig, geen gemeenschappelijke ruimtes buiten omdat het zich op een industrieterrein bevindt. - Technologie is extreem gedateerd. - Rechtvaardige en onbeleefde klantenkring. - Geen doorgroeimogelijkheden en verwacht geen één-op-één. - Verwachten dat het personeel alles laat vallen en 12-uursdiensten draait aan het begin van een pandemie.