Pluspunten
Als ontwikkelaar op het kantoor te Amsterdam zijn de mensen waarmee ik werk geweldig. Er zijn in het verleden wat rotte appels geweest, maar die zijn nu allemaal verdwenen. Teamleiders en de technisch directeur lenen hun oor voor wat je te zeggen hebt en nemen het serieus. Bijna alle mensen zijn zelf organiserend en werken hard en geven daarnaast om hun werk. Het loon is goed en de voordelen ook, koelkast vol drankjes, fruit, ijs, veel koekjes. Elke maand is er "beers on bright" waar er muziek, alcoholische en niet-alcoholische dranken, kaas en anders lekkers te vinden is. Er is ook een tafelvoetbal spel, en pull-up bar. De software is behoorlijk aan het verbeteren, oude code wordt hervormd en opnieuw gebruikt, legacy dingen zijn verouderd (en verwijderd!) uit de basiscode. CI is aan het verbeteren, net als sommige andere interne systemen voor ontwikkeling (maar nog enkele problemen die moeten worden opgelost). Recente versies van Python, C ++. Bepaalde functies moeten natuurlijk worden geïmplementeerd, maar je hebt nog steeds veel vrijheid in het proces. Een dag per week thuiswerken is ook een optie.
Minpunten
De organisatie is erg horizontaal en werkt in de meeste gevallen goed. Sommige rollen zijn er gewoon niet. Product beheer is bijvoorbeeld heel anders dan wat ik van eerdere bedrijven gewend was. De persoon die deze rol vervult, is niet in hetzelfde kantoor en is meer verkoopgericht, de communicatie is hierdoor een beetje omslachtig. Gelukkig heeft de technisch directeur ook een technische achtergrond. Je moet accepteren dat prioriteiten vaak kunnen veranderen, want er komen nieuwe dingen bij, zo is het nu eenmaal. Het product is groot en heeft een relatief lange uitgave cyclus.