Pluspunten
Building Blocks neemt best een hoop Junior Ontwikkelaars aan en zet deze meteen aan het werk met echte projecten. Het is een omgeving waar je heel snel veel kunt leren als je getalenteerd en gedreven bent - er zijn een hoop behulpzame en slimme mensen in de buurt waar je van kunt leren - maar soms is er niet genoeg steun voor Juniors en kunnen projecten hierdoor de verkeerde kant opgaan. Er zijn een hoop kansen om met wereldwijde merken te werken waarmee je indruk op je vrienden kunt maken! Projecten zijn vaak technisch erg interessant. Kantoor ligt in het centrum van de stad en er zijn een hoop goede plaatsen om te eten/drinken in de buurt. Er worden soms ontmoetingen gehouden in het kantoor. Je zult gaan werken met een hoop fijne mensen, die goed in hun werk zijn en leuk zijn om mee om te gaan. Er zijn regelmatig avondjes uit met het bedrijf, die soms door het bedrijf betaald worden. Flexwerken, overwerk wordt betaald (en overwerk wordt niet van je verwacht), goede pensioenregeling.
Minpunten
Er ontstaan vaak problemen door slechte specificaties en het opschalen van projecten. Ontwikkelaars geven veel om de kwaliteit van hun werk, maar soms worden ze beperkt door strakke deadlines. Er zijn op momenten wat roosterproblemen geweest, maar dit werd een stuk beter tegen de tijd dat ik wegging. Salaris is ondergemiddeld voor het gebied en lijkt meer gebaseerd op je vermogen om te onderhandelen dan op je toevoegingen aan het bedrijf. Sommige leden van het managementteam lijken niet op de hoogte te zijn van de dagelijkse bezigheden van het bedrijf.