3,012 mei 2026Hôtesse d accueilHuidige werknemerParijsAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBonne premiere expérience dans l’événementiel bons collègesMinpuntenUn salaire dérisoires heures et contrat flexibleMeer weergeven
5,010 mrt 2025Airport customer serviceVoormalige freelancer, meer dan 1 jaarParijsAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenOverall good experience in a multicultural teamMinpuntenNone, I had a good time working thereMeer weergevenNuttigDelenReactie van CITY ONE10moThank you for your feedback ! We’re delighted to hear that you enjoyed working with our multicultural team and had a positive experience at City One. City One TeamMeer weergeven
2,021 okt 2024ReceptionisteVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarMontpellierAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenBeschikbaarheid van het bureau voor zijn medewerkers. Restaurantvouchers.MinpuntenHet salaris is belachelijk, je hebt niet de voordelen van de werknemers met wie je werkt, je wordt beschouwd als buiten het bedrijf.Meer weergevenNuttigDelen1