Goede werksfeer - werkgeversreview Havenarbeider bij CLdN

25 aug 2020

Pluspunten

Goede werksfeer en omgeving. Positief! Goede verloning

Minpunten

Flexibele job, weekendwerk. Buitenwerk (al is dit niet persee negatief)

Ontdek andere reviews over CLdN

10 apr 2026

Pluspunten

excellent, and good company, to work on

Minpunten

excellent, and good company to work on

13 mei 2025

Pluspunten

Helemaal niet. De slechtste plek waar ik ooit heb gewerkt.

Minpunten

Het bedrijf geeft niets om mensen, heeft geen goede waarden, zal de zaken altijd in hun voordeel verdraaien en misbruik maken van je kwetsbare positie. Management bestaat niet, omdat er geen echte managers zijn, maar het micromanagement is op het hoogste niveau. Je hebt geen vrijheid om je werk te doen. De omgeving is absoluut vergiftigd en ziek. En ook je vrije tijd zal niet meer van jou zijn, omdat die van het bedrijf zal zijn (tenminste, dat is de mentaliteit). Het salaris is er alleen om te overleven. De functie-eisen en verantwoordelijkheden komen niet eens in de buurt van het salaris. HR doet alles alleen maar in het voordeel van het bedrijf, geeft niets om de mensen en weet niet eens wat er binnen de teams gebeurt, omdat niemand hen vertrouwt om zelfs maar met hen te praten. Er zijn bepaalde mensen die anderen dagelijks mogen lastigvallen, veel mensen weten niets van professionaliteit of professionele manier van communiceren. Deze plek heeft veel mensen de hoop in zichzelf doen verliezen, veel mensen geloven niet dat ze nog iets waard zijn vanwege de manier waarop ze jarenlang behandeld zijn. Zo'n plek zou voor altijd gesloten moeten worden.