Er werden me allerhande dingen beloofd maar daar kwam niets van in huis. - werkgeversreview Operations bij Capacity

1 feb 2018

Pluspunten

Je hebt rechtstreeks contact met klanten en kent hen persoonlijk. Je zult uiteindelijk een manusje van alles worden (en expert in niets). Ook leer je hoe niet te liegen, maar eerder de belangrijkste feiten verbergt terwijl je een strak gezicht aanhoudt.

Minpunten

Je krijgt te horen dat het nieuwe WMS-systeem (Warehouse Management System) de gouden standaard is, maar je komt er later achter dat dit echter klatergoud is. Het bedrijf stelt 2 à 3 experts tewerk die je zeggen hoe ze je zullen trainen, maar iedereen wacht nog steeds op opleiding. De verloop is extreem hoog en de meeste gaan weg vóór voltooiing, zodat je uiteindelijk in een continue opstartmodus terechtkomt. Het is duidelijk dat een Derde Partij Logistiek (3PL) snel verandert, maar de prioriteiten veranderen echter elk uur, waardoor het onmogelijk is om te plannen. Het personeel is zo overwerkt dat het hen gewoon niets meer kan schelen. Als je voor een interview komt, vraag dan de manager maar of je met sommige medewerkers kan praten om hun feedback te krijgen. Hun gezichten zullen boekdelen spreken.

Ontdek andere reviews over Capacity

2 mrt 2025

Pluspunten

Really tight knit engineering team. I got a lot of rigorous projects and learned a lot.

Minpunten

Not a lot of benefits for interns.

19 feb 2025

Pluspunten

There is such a good team energy here

Minpunten

no remote work available at this time