Cellnex UK - Blij dat ik dit bedrijf heb verlaten - werkgeversreview Project Manager bij Cellnex Telecom

18 jul 2023

Pluspunten

Wat kun je zeggen, het was een goed begin, maar het ging mis, het leiderschap loopt uit de hand, vooral het operationele deel. Werving op basis van wie weet wie.

Minpunten

Ik ben vertrokken, heb zojuist mijn gezinsleven verwoest, werkend voor dit perceel, ze verwachten dat je alle uren werkt, zonder echte pauze. Volgens eerdere opmerkingen is dit uw gezondheid of leven niet waard voor dit bedrijf. Vertrouw HR niet, totaal geen ondersteuning daar. Veel leuker om voor een ander bedrijf te werken.

Reactie van Cellnex Telecom
2y
We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons bedrijf met ons te delen. Alle feedback is voor ons van onschatbare waarde, omdat het ons helpt verbeterpunten te identificeren en te werken aan een betere werkomgeving voor al onze medewerkers. Het spijt ons oprecht te horen dat uw tijd bij ons niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw positieve opmerking over de veelbelovende start ter harte en betreuren het dat de zaken een negatieve wending hebben genomen. We zetten ons in voor een ondersteunende en constructieve werkomgeving en nemen uw zorgen over leiderschap en operationele kwesties serieus. We werken continu aan de verbetering van ons leiderschap en onze operationele procedures om een meer samenhangende en effectieve werkstructuur te garanderen. Wat betreft uw feedback over wervingspraktijken: we streven er altijd naar om een eerlijk en transparant wervingsproces voor alle kandidaten te garanderen. We hebben onze processen en wervingsmethoden verbeterd en ons nieuwe wervingsbeleid geïntroduceerd. We waarderen uw input en zullen onze procedures zeker blijven evalueren om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij onze waarden. Het spijt me dat uw ervaring met de balans tussen werk en privéleven minder dan bevredigend was. Een gezonde balans tussen werk en privé is erg belangrijk voor onze collega's, en we streven ernaar om stress zoveel mogelijk te beperken door hybride werken en flexibiliteit binnen teams aan te bieden. Er is altijd ruimte voor verbetering en we zijn vastbesloten om onze collega's een ondersteunende en beheersbare werklast te bieden. Ik begrijp hoe belangrijk een betrouwbaar ondersteuningssysteem is, vooral in moeilijke tijden. Hoewel het nu te laat is, zou ik je in de toekomst sterk willen aanmoedigen om eventuele problemen aan te kaarten voordat ze een negatieve invloed hebben op je privéleven. We hebben hier zoveel mensen die je graag hadden willen helpen en ondersteunen, waaronder onze Cellnex Colleague Board, onze EHBO'ers voor geestelijke gezondheid en onze welzijnsteams. Ik vind het jammer dat je je niet op je gemak voelde om hen om steun te vragen tijdens de moeilijke periode die je thuis doormaakte. We zijn blij te horen dat je elders een betere baan hebt gevonden en dat je gelukkiger bent in je huidige functie. We wensen je veel succes in je nieuwe functie. Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaringen met ons. Uw feedback helpt ons zinvolle veranderingen door te voeren en een positievere ervaring te garanderen voor onze huidige en toekomstige medewerkers. Eiad - HR-team

Ontdek andere reviews over Cellnex Telecom

10 jun 2026

Pluspunten

- Reasonable Salary and Good Bonus - Generally only hire experienced professionals - Decent working environment and office location

Minpunten

- UK Management are ok. Corporate is definitely not, and the relationship between the two can be tricky as a result - The overwhelming focus on keeping headcount down means key functions either don't exist or are very underresourced. For a business with the revenue it has its very small. It also means limited opportunities for career development past entry level.

2,0
26 nov 2025

Pluspunten

Competitive salary range (before 2024)

Minpunten

- Lack of medium-term vision and strategy; priorities change every month. - Highly tense environment due to continuous changes and reorganizations for the past three years. - No opportunities for professional or salary growth.