Pay is excellent, but not worth the headache!! - werkgeversreview Claims Analyst (A2) bij Centene

1,0
13 aug 2014

Pluspunten

Pay is excellent for this area. Benefits are great, from insurance to 401k to quarterly bonuses.

Minpunten

Management is a complete joke! You only get somewhere if you are a brown noser or butt kisser. I choose to let my work ethic speak for itself. I am one of the top producers in our office and it has only gotten me written up and threatened by management. They are in cahoot's with HR, so that gets you absolutely nowhere. Yes I am a current employee, but not very much longer. I refuse to work for a company that has ZERO moral's, ethic's or integrity!!!

Ontdek andere reviews over Centene

2 jun 2026

Pluspunten

Amazing leadership and very supportive of professional growth.

Minpunten

Currently unstable work due to loss of contract

3,0
12 jun 2017

Pluspunten

Ik hield van het werk en was 6 jaar lang blij met wat ik deed. Ik wist dat ik een verschil maakte en mijn werk goed deed. Niet veel mensen hebben dezelfde vaardigheden als ik en er was altijd werk te doen.

Minpunten

1. Het is een oude blanke jongensclub. Ik zeg dat als blanke persoon. Het is balen dat MFN zo werkt. Ze zeggen dat ze diversiteit waarderen, maar dat is niet zo. Ze hebben een token divers persoon in een leidinggevende functie, maar die zijn er om een gezicht te zijn, niet om veranderingen of impact te maken. 2. Ze betalen heel goed, maar dat doet pijn als je weggaat. 3. Ze ontslaan de goede mensen en houden de ongeschoolde blanke mannen. Waarom? Zie #1 hierboven. 4. Ze willen je niet als je een vrouw bent en ouder dan 40. Denk je dat ik lieg? Kijk naar het aantal vrouwen van 40+ die werden getroffen door de "reorganisatie" in januari. 5. HR is een grap. Talent Acquisition kon hun achterste niet vinden met beide handen en een kaart. Zoveel excuses waarom ze hun werk niet deden. 6. MFN zei dat de HealthNet-medewerkers de Centene-manier moesten leren en dat de Centene-manier zou zegevieren. Hij loog. 7. Ze hebben nooit het idee van thuiswerken overwogen. Helemaal niet. Zelfs een 25% WFH-optie zou kosten besparen en het moreel verbeteren.

529
Reactie van Centene
7y
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een gedetailleerde beoordeling achter te laten. Uw commentaar helpt ons al om beter te worden. We streven ernaar om het succes van onze werknemers prioriteit te geven en willen dat ze zich gesteund voelen. Centene Corporation zet zich volledig in voor een inclusieve werkruimte waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Nogmaals bedankt voor uw opmerkingen.