Nee hoor! - werkgeversreview Customer Support bij ChannelEngine

1,0
24 jun 2025

Pluspunten

Werken op afstand Veel marktplaatsen om te verkennen Flexibiliteit Niet echt veel goeds om over te zeggen

Minpunten

Beloftes, beloftes, ze houden je scherp. Er wordt eigenlijk niets gedaan. Alle processen zijn vreselijk gedocumenteerd. Er worden constant dingen veranderd om ze uit te proberen. Het wiel opnieuw uitvinden. Er is veel te veel werk en geen hulp van andere afdelingen. Ik heb gezien dat andere collega's ongelooflijk ondergewaardeerd en oneerlijk behandeld worden. Ze richten zich liever op nieuwe mensen dan op het behouden van huidig personeel. Je kunt je niet echt uitspreken, tenzij je er in je één-op-één-gesprek over wilt horen. Alle suggesties voor het veranderen van processen of verbeteren van dingen worden afgewezen. Het management is afschuwelijk incompetent. De CEO belooft dingen en schrapt dan banen. Zegt dat het een DEI-bedrijf is, maar dat is het echt niet. Er wordt in kleine vergaderingen homofobie geuit en er wordt veel geroddeld. Prestatiebeoordelingen kijken helemaal niet naar het werk of de productiviteit. Het management heeft geen idee waar ze mee bezig zijn. Ik ben na een paar jaar worstelen uit eigen beweging vertrokken. Onderbetaald! Vriendin van de politiek, als je in Leiden woont en beste vrienden wordt met de managers en met ze karaoke doet. Dan zul je een leuke tijd hebben! Dus over het algemeen oneerlijke behandeling. Ik was blij om hier te beginnen, maar ontdekte al snel dat het verschrikkelijk was. Nog blijer om hier nog een paar jaar te blijven.

Reactie van ChannelEngine
9mo
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om gedetailleerde feedback te geven en je perspectief op je ervaring bij ChannelEngine met ons te delen. We zijn blij te horen dat aspecten zoals thuiswerken, flexibiliteit en de mogelijkheid om verschillende marktplaatsen te verkennen positief voor je waren. We hebben ook kennis genomen van de punten die je aankaartte tijdens je laatste reflectiegesprek voordat je eind vorig jaar vertrok, en we hebben die feedback serieus genomen. Hoewel we het jammer vinden dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed, waarderen we de twee jaar die je bij ons hebt doorgebracht en de bijdrage die je in die periode hebt geleverd. We wensen je veel succes in het volgende hoofdstuk van je carrière.

Ontdek andere reviews over ChannelEngine

17 okt 2022

Pluspunten

Amazing company, great industry, better management & people

Minpunten

Can't think of any cons

13 dec 2023

Pluspunten

Great Team and Company Culture

Minpunten

Health Benefits and Compensation could be improved. Management is working towards these adjustments