Slecht management, blijf er weg. - werkgeversreview Field Service Technician bij Circet

1,0
10 apr 2025

Pluspunten

Geen enkele is goed genoeg om hier te plaatsen.

Minpunten

Er wordt van je verwacht dat je in je eigen tijd, buiten werktijd, vergaderingen bijwoont zonder daarvoor betaald te worden. Geen overurenvergoeding. Als je om 16.00 uur begint, is het einde van de werkdag 17.30 uur, maar je bent pas om 19.00 uur klaar. Je krijgt niets extra's in je eigen tijd. Nepotisme regeert. Incompetente familieleden die geen dag zouden werken, zelfs niet als ze op het lichtnet waren aangesloten, leiden een aftakelend bedrijf. Het management is gewoon niet-bestaand en ze behandelen hun personeel, volwassen mannen en vrouwen, als kinderen. Je zou denken dat je soms op school zit, zo neerbuigend zijn ze soms. Communicatie is ook niet-bestaand voor een bedrijf dat zich voornamelijk met communicatie bezighoudt. Loon wordt constant op de achtergrond gemanipuleerd, codes verdwijnen, zodat je niet betaald krijgt voor het werk dat je hebt gedaan. HR binnen het bedrijf is afwezig, verschrikkelijk, ze willen en zullen je problemen niet aanpakken. Ze dwingen je ook om je eigen vakantie op te nemen. Het ophalen van de voorraad is ook een lachertje. Je krijgt niet de spullen die je besteld hebt om je werk te doen en moet bij andere monteurs gaan bedelen, of je krijgt te horen dat je je eigen geld moet uitgeven en naar de bouwmarkt moet gaan. Het is zinloos om de bonnetjes te bewaren, het bedrijf betaalt je toch niet terug. Goede monteurs vertrekken dagelijks en worden vervangen door mensen die niet weten hoe ze een spijker moeten slaan. Al met al zou ik nooit aanraden om voor dit bedrijf te werken. Het is het slechtste bedrijf waar ik ooit voor gewerkt heb.

Ontdek andere reviews over Circet

16 sep 2025

Pluspunten

Ontspannen Goede verzekering Goede pto

Minpunten

Werken aan contracten die soms kunnen aflopen

3,0
18 mei 2026

Pluspunten

Remote work, no micro management, do not deny PTO

Minpunten

Little growth opportunity, performance of other programs/departments affects the budget which affects your pay somehow