Geweldig bedrijf, topzwaar - werkgeversreview Individuele bijdrager bij Circle Internet Financial

18 apr 2025

Pluspunten

De werkcultuur overtreft die van bedrijven in de VS. Ze zijn erg collaboratief, ondersteunend en inclusief. De leidinggevenden zijn fantastische en inspirerende mensen. Ik zou huilen als ik zoveel mooie herinneringen en momenten achterliet. Ik ben altijd geïnspireerd om verder te gaan dan wat er van hen verwacht wordt.

Minpunten

Werken hier is fantastisch. Er zijn echter te veel managers in verschillende organisaties die niet echt bijdragen aan de organisatie als geheel, behalve brainstormen en halfbakken ideeën uitvoeren. Sommigen missen technische kennis, wat leidt tot vreselijke klantervaringen en telefoontjes. Er is ook veel agendaverschuiving om de zes maanden, wat begrijpelijk is, maar wel zorgvuldige overweging vereist. Denk bijvoorbeeld aan ideeën van het hogere management over cross-functionele trainingen die alleen maar de resources belasten, verantwoordelijkheden herverdelen en geen resultaten opleveren. De laatste tijd zien we veel micromanagement van hoger naar lager management, wat leidt tot micro-agressie binnen teams en stressvolle omgevingen. Overijverige controles en waarborgen die het personeel alleen maar irriteren.

Ontdek andere reviews over Circle Internet Financial

15 mei 2026

Pluspunten

good pay good working enviroment

Minpunten

too many new stuff to learn

22 mei 2026

Pluspunten

Meaningful work. Agile pace. Collaborative

Minpunten

Heavy operational load. Lack of long term projects